Friday, August 29, 2014

:: Minaz Raya Sale ::




 23 August 2014

Alkisah,,, ternampak Minaz update nak buat raya sale.
Dalam kepala otak, mesti nak serbu ni. 
Alang-alang dah dekat.
Aku ajak mariam teman.
Fuuhhh,, seb bek sanggup nak datang pagi! hehe...
Adjust masa nak ke pasar lepas subuh.
Thankssss mariam! *hugs*
hehe...

Lepas tu, ada orang tak sedar diri nak pergi jugak.
Padahal cousin nak bertunang pagi tu.
Sempat lagi kan ko cabut. hahaha
Cousin aku yang kat Medan (Aju) pon sempat kirim baju kat aku.
Lepas ni memang kena amek upah ni. 
Upah beratur.
;p

Aju lagi best.
Suruh aku gerak awal pagi untuk beratur.
Baiklah, marilah mendengar kata.
Takyah tido lepas subuh.
Mandi awal pagi.
Amek mariam.
Shoot terus pergi Minaz.


Nak tau apa jadi?
hahaha.
Si budak yana dah memekak kat aku pagi2 suro cop tempat.
Nah...
Saksikanlaahhhhhhh


















ya, betul.
Memang aman sangat aku shopping.
Tapi aman ntok 5 minit pertama je la.
haha
Dan aku lah orang pertama yang buat payment.
hahaha.
Lepas tu naek atas nak tengok baju prada plak...
Bila turun bawah balik.
Mak Datok, ramainya orang.
hehehe



sempat jumpa student.
Ahaks
hye yan!
:)

Nah, aku tepek gambar kat ig minaz
:)




ape benda yang ko memikir tu yana oiiiiii
hahahahahaha








Yeaaayyyy!
Kesimpulannya aku puas hati shopping harini.
Sebab dapat apa yang aku nak.
Yeaayyyy lagi!

Thankssss korang temankan!
xoxo
:)







Thursday, August 28, 2014

:: #JJCMNaniCetul ::

 24 August 2014


Jibby & Co,
Empire Subang
GK11, Empire Shopping Gallery, Subang Jaya
Tel: 03-5613-7070


Pavlova rasa so-so.
base kat bawah yang rase coklat buat macam pelik.
topping sedap.

Spaghetti sedap!
sila try. tak masam sangat. tak tawar sangat.
Just nice
:)

Carrot juice memang terasa lobaknya. 
Pineapple juice nani i kenot go.
tajam menusuk kalbu!
hehe

***********************************************************

The Sumbs Cafe
7-04-01 Persiaran Alam Pusat Perniagaan World Wide
Persiaran Akuatik Seksyen 13, Shah Alam.
No Tel: +6017 288 8658 / +6019 275 5444

Kalau pakai waze, search GOOD HOPE HOTEL


Datang sini sebab nak try desserts #SukaSucre Dr Fazley.
Haritu datang tak banyak choice.
So, kite repeat kunjungan





Churros okay. 
besar-besar size-nya.
 tapi sedikit berminyak.

Kek Coklat tu memang sedap!
Macaroon die lagi la sedap.
Share patah dua ngan nani.
hehe.
Memang kepakaran Dr Fazley kan.. so thumbs up.

Red Velvet tu serius boleh potong kaki.
Manis tak hengat.
Pangkah.. pangkah!


***********************************************************

Sushi King
Metro Point Kajang


Sebelum hantar nani, macam nak melantak lagi.
Jom Sushi!
hehe


ada tempura jugak,, tapi tak dan nak tunggu sebab nak ngap!
ahaks




Thanks nani!
Seb bek dua dua memang kaki carik tempat makan. hehe
Next destination: Area Setia City Mall!
:)
Nyum nyum

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails