Tuesday, September 24, 2013

:: Rojak ::

 Assalamualaikum!
Dok tengok gambar kat album dalam phone,,, mangaiii,,,
bersepah-sepah!
jadinya,,, entri kali ni pon bersepah jugak la yer. 
hehehehe,,
errrrr,,, bila tarikhnya pon ai tak ingat,,,
pemalas nak tengok details kat gambar.
hehehe

 citernya camni,,,
dua-dua puasa,,,
so saja nak berbuka kat luar,,, 
tak sedar diri dua-dua ngah sengkek...
 hehe.
ke mana kita?
Laman Grill yok! hehe,,
tunggu yana balik kerja kat petronas area umah mariam tu,,
maghrib dulu, then baru tembak tempat makan.
nasib baik tak tamak,,, ingatkan tak cukup,, kenyang habis rupenye!
hehehe

orang lain dok sebok cakap conjuring best,, conjuring seram gile,,, conjuring gempak!
ish,, tergoda ni nak tengok jugak.
macam biasa tak sedar diri yang dua-dua penakut.
Lepas tu nak tengok time malam.
nak booking tiket online dua-dua tak reti...
aiisshhhh... KG.COM betul!
hahaha,,, slamat ada yang menjadi tukang ajar kat sheera ni ntok mem-booking.
Lokasi? Jusco Cheras Selatan.
hehehe..
Lepas tengok movie, sempat lagi tu nak syok sendiri. 
Padahal dah bayar tiket parking.
hahaha
eh? lupa lak nak review.
Best ke tak ek the conjuring ni???
hhhmmm......... takdelah takot sangat,,, biasa je.... hohoho
(pentipu sangat! padahal siapa ntah yang memekak menjerit.. weks. hehehe ;p)




ni pulak time wedding jamie kat Bangi Golf Resort.
kitorang pergi awal.
sebab masing-masing ada plan lain petangnya.
sempat lah jugak lambai2 kat pengantin atas pelamin,,, diorang baru duduk lepas berarak time tu,,,
tu yang takde gambar kitorang atas pelamin. 
ni ai curik dari fesbuk ain kudus gambar tu.
hehehe...

okies,, bubbye!
:)

Monday, September 23, 2013

:: Adam Muhammad ::

 hye hye hye!!!!
Alhamdulillah Kak Yong dah selamat melahirkan baby boy pada 27 Ogos 2013.
congratsssss beb!
hehehe..
Jom pi melawat baby!
Ai ajak sheera skali sebab lepas tu nak terus pergi times square shopping sikit-sikit.
:)


syuuukkkuuuuurrrrr time kitorang sampai adam ni bukak mata....
kalo ko tido lah adam,,, memang tisha kasi gegar suro bangun jugak... 
wakaka,,,
yang paling best skali,,,, hhhhmmmm....hhhmmmm.....
kemayen ko kan adam,,, nak tunjuk show pergi pancut kat mummy nye yer.
kesian emy,,,
hahahaha...




 biler sampai umah kak yong tu,,, ujan lebat la plak,,,
haha,, tapi kitorang redah jer berlari ke kereta untuk gerak ke TS.
Nasib baik lah sheera tau jalan area KL ni,,, nak harapkan ai???
nannn haddooooo...
makin sesat ada la nanti...
ntah-ntah terus sampai kajang balik umah. hahaha...

yang best nya jugak,, benda yang nak dicari dapat dibeli.
yeayyyy!!!
:D
k, bubbye!
;p

:: AidilFitri 2013 ::

 




Gabung kan terus senang.
sekali dengan kat JB, Melaka, Umah Pakcik, Openhouse
hehehe...
:)

Thursday, September 19, 2013

:: Fuuuhhhhhh,,, Habuk ::

Berhabuk bangat dah ...
tapi senonyer banyak stori mori yang sangkut,,,
hooho.
nanti kang kalo free den tepek gambar raya yang nak basi atau dah basi dah pon tu ye..
hehe,,,

semester baru dah bermula.
yeay!
:)

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails