Friday, August 2, 2013

:: Iftar With Ayu @ TGIF ::

27 Julai 2013
hye!
iftar today kita ke alamanda pulak yer,, hehe,,,
cian ayu,, kena kerja hari ni,,, 
sanggup tu datang alamanda dari office kat jalan klang lama,,,
pergghh,, terharu ai tau,,
hikhik,,,,
macam biasa,,, wajib kat cermin sini,,,
hahahaha,,,

eh? macam awal lagi la,, haha,, memang awal bangat pon,,, dalam kol 3 kitorang dah ada kat alamanda ni,,,
sempat la tawaf,, beli satu barang ntok hantaran,,,
then lepak kat luar plak,,
duduk-duduk sekejap sebab pagi tadi ayu tak sahur,,,
haha,, adoiyai ekau ni,,,
kesian bangat ni
:P

jadi,, marilah kita bersyok sendiri
:P





eh?
standby kat surau jom!
kitorang beli air mineral jer dulu kat foodcourt tu,,,
hehehe,,

siap semua,, jom mlantak!
hehee





kenyang???
hehehe,,,
burrrppppppppppppppp...
Alhamdulillah!


k, bubbye!


p/s : ai dah start coti senin ni,,,
yeayy!!!!
Selamat Hari Raya Aidilfitri,,,
Maaf Zahir Batin
:))
 









Thursday, August 1, 2013

:: Iftar With GH @ Bangi Golf Resort ::

26 Julai 2013

Assalamualaikum & Good Day
:)
ada iftar dengan GH hari ni,,,
lokasi nya kat Bangi Golf Resort ,,,
Memandangkan dah time gaji and takut fullhouse,,,
kitorang dah booking siap2,,, hehehe,,,
thanks to intan sebab tolong belikan
:)
 curlassss,,,, siap anta gambar lagi tau.. hikhik


So, memasing dari tempat yang berbeza,,, ai macam biasa lah berkejar dari melaka,,,
yana ngan ain dari kl,,, intan sorang jer sekentut dekatnya,,,
bandar baru bangi,,, untunggglaaaaaa
haha


time ni intan sorang jer tak sampai lagi,,,

kesian,,, hartar gambar dalam train,, 
hikhik
;p
takleh jadi ni intan sorang amek gambar ngan baucer,, kitorang nak jugak
;p


kitorang sampai dalam pukol 6 lebih..
kira awal la kan,,,pastu dapat meja dalam bilik tau,,,
tak best, tak best, tak best,,,,
sebab jauh dari makanan...
muahahahaha,,,
nak tau apa kitorang buat?
pegi carik meja yang belum ada nama lagi,,, 
ada lah kitorang jumpa satu meja ni,, muat2 jer ntok 4 orang sebab ada 4 kerusi,,,
terus dengan muka tak bersalah,,,
duduk situ diam diam,,,
terbalik kan tag nama atas meja tu.
muahahahaha,,,
nasib la
:P

saper suruh salah tulis bilangan orang,,,
ada ker patot dalam booking name tu,,, 4 dewasa,,, 2 kanak-kanak,,,
patot lah bagi meja besar kat dalam bilik tu..
hohoho,,

skali tu intan ngah duduk sengsorang jaga meja,, aku g amek makanan,,,
dan dan staf dorang datang,,,
bos kecik kot,,
ai plak time tu la nak datang kat meja nak letak makanan,,,
terus intan pegang tangan ai kuat2,, tak bagi blah,, hahahha,,,
sebab bos kecik tu tanya intan ni meja siapa,,,
dengan konfiden intan cakap meja kitorang,,,
pastu pandang aku nak kan kepastian,,,
aku pon cakap "aah" je la...
hhahahahahahaha,,,,

then staf dorang datang balik tulis nama intan,,
yeay!!!
dapat tukar meja
hehehehehe
:P


sampai pon ain,,
hahaha,,,
kitorang makan yang light2 jer,,, 
sebab nak maghrib dulu then baru nak melantak puas-puas,,
hehe,,,
akhirnya,,,, meja ada nama
:P

ni jer yang ai sempat snap,,,
yang lain tak dan,, hehehehe,,,
adoi,,, terliur okay nak makan kambing golek dorang,,,
yana yang tukang tolong beratur,,,
ai g amek makanan lain plak,,,
skali dapat gambar macam kat bawah ni....

haiyaaaaaa....
tinggal tulang jer woi,,,,
cukup ker ni ntok kitorang?
hahaha,,,
Alhamdulillah,,,
dapat jugak makan,,,
hehehehee
 
 buurrrpppppppppppp
Alhamdulillah,, kenyang
hehehe
TIPS: sila pakai jubah.. dapat cover sket,,, hehehe
 
lepas tu perut dah penuh,, takkan nak jalan ke car park kan,,
seb bek ade buggy ni,,,
mengada sangat tau!
hahahha
eh?
bukan kitorang yang bawak,,
ada la staf nye,,
hehe


nah, orang gila kekenyangan!
hehe

k, bubbye!
:))


Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails