Wednesday, July 31, 2013

:: Baju Melayu Aaron Aziz ::


 Assalamualaikummmmmmmmm...

Yuhuuuuuu,,, syok puasa?
dah khatam quran?
hehehhee,,,
ader orang nak gi jakel KL...
nak carik kain ntok majlis nanti,,,
moh ler kita,,,
haha,,,
dan kebetulan nampak kat IG aaron ade die update pasal nak g jakel KL sebab nak launch baju melayu die tu,,
sambil nyelam minum air la kan,,,
hehehehee,,,
ayuh!
:)

 nah!
pengiklanan yang tak boleh blah
:p
  pencarian berjaya!
yeayyy,,, hehe
service kat jakel KL ngan shah alam memang terbaek la,,,
kalo kat KL,, ai rekemen Kak Mardiana,,, nombor die tak ingat la,, tapi tak silap 45 atau 49 kot,,
kalau kat shah alam,,, carik la maksu,, 
memang best idea dorang
:)
kalau mlaka?
hampeh... ai dah pangkah,,, tak mesra langsung..
staf ramai dok bertenggek jer,,, customer datang tak layan pon,,,
pernah skali ai ader tanya pasal kain ni,, die soh carik sendiri,,,
boleh????
T_________________T


 dah,,, jom sambung,,, hehe,,,
ngam ngam dah dapat kain yang berkenan,,, kitorang twon tangga,,, tros nampak aaron,,, baru sampai,,,
hahahaha,,,
bes bes bes

 tak dapat nak bergambar ngan aaron,, kitorang grab wife beliau la ye,, hehehe
 ntah macam mana,,,, kitorang dok selit selit,,
tetibe sampai kat tempat duduk press...
hikhik
;p

 
 gambar mahal ni,,,
ko hado?
hahaha,,
bapak tinggi weyyyy,,
dongak ai tawwwww
;p



ni gambar minggu sebelumnya,,,
kitorang g jenjalan kat butik2 kat shah alam tu,,
twon dari qalaqisya,,,
nampak abam jamal,,,
marikkkk,,, hehehee,,,


okies,,, bubbye!
:)

Friday, July 19, 2013

:: Iftar @ Astana Mama Ila ::

17 Julai 2013

Assalamualaikum
:)
Harini ada undangan berbuka puasa kat umah kak ila...
umah baru,, yeayy!!!
hehe,,
ala-ala pot luck giteewwwww...

biler sampai umah,,,
torkojut den,, banyak dah lauk nyer,,
tu pon ader tak muat masuk dalam gambar. hehehe
blah blah tepi tu ader yong tau fu,,, air tebu,,, spageti,,,,air mangga sedap tapi kena bersabar nak minum sebab kena gigit ais dulu
;p 
 oh ya,, ada burung puyuh berlada jugak,,,
mangaaiiiiiii,,, berasap telinga den sobab podeh bonarrrrrr
T____________________T



lagi satu,, amad dah balik malaysia,,,
ngah cuti sampai september,,, so dah alang2 die datang melaka,,,
tu yang kak ila ajak berbuka tu
:)
wey amad,, ko dah gemok! bagos,, dok sana lagi lama lama.
hahaha,,,
si naeman plak ade majlis berbuka ngan geng yes mart,, lepas tu baru la die datang,, so takde gambar,, ade tangan peace tu je. haha
farah pon tak dapat datang sebab kena hantar aiman tuisyen...
mira memang kompem2 la takde kan....

ni nampaknya kena buat lagi majlis berbuka ni kak ila,,,
hehehe,,,
nak ayam goreng berempah plak!!
eh????
hehehee
k, bubbye!
:)

Thursday, July 18, 2013

:: Iftar @ Red Wok ::

 14 Julai 2013


Assalamualaikum,,,
Tak sangka tahun ni dapat berbuka puasa awal dengan mak jemah sekalian alam ni,, hehe,,,
slalu dah hujung2 baru gather2,,,

red wok ni dah booking meja dah smalam,,,
pastu harini aku dah rasa macam nak demam,,,
aku rase ni mesti sebab sebaran virus dari norliyana azman time traweh aritu,,,
hahaha,,,
nak taknak,, kena lah join jugak iftar bersama,,,
lagipun ader orang tu baru merdeka daripada confinement day beliau,,
jadi,, marilah meraikannya bersama-sama,,,
hahaha
tahniah kerana anda sudah boleh keluar rumah! sudah boleh makan ais! sudah boleh minum air sejuk.
hahaha

dan yang paling best,, petangnya tu gerimis mengundang plak kan,,,
dan aku lah yang macam makcik2 berjalan ke red wok dengan payung besar gabak warna merah jambu.
hahahaha,,, kang kena hujan kang lagi lah melarat...


soalan best dari yana,,,

yana: ko dah amek gambar makanan ke belum???
aku: belum,,tak larat lah nak amek 

muahahaha,,, ya,, slalunya aku lah yang akan snap gambar makanan,,, tapi arini tak larat.. hahahahaha.. satu kepelikan di situ.


 gambar atas ni cilok dari moment rehan..
hahaha

 fana sorang jer takde,,
next time okay? 
hehe

 nah, gambar keluarga!
haha....

sorry sabrina,,, tak dapat nak kiss kiss awak,,,
tisha domam,
hehehe


dan yang paling best,,,
balik dari berbuka,,,
ramai yang demam,,,termasuklah taufiq,,,
muahahaha,,,
hebat jugak sebaran virus den
k, bye!
hehehhe



Wednesday, July 17, 2013

:: Burger Bakar Abang Burn - Burger Al-Lazat ::



 11 Julai 2013

Dah lama teringin nak try burger bakar abg burn ni,,,
Jom!
Kitorang gi kat jajahan ke-16,, kat bangi,,,
Berbuka kat umah dulu,, then jumpa kat masjid kat bangi tu,, ape ntah nama masjid nye,, lupo den. haha






Lepas traweh tu biler dah sampai kedai macam pelik,,, sebab takde orang,,,
pastu palang pintu kat tengah2 kedai tu ada lagi,,
ingatkan nak tutup dah,,
haiyaa,, kempunan la cenggini,,,
rupenya dorang baru bukak,,,
haha...
tutup sebab nak solat trawih,,,
wuahhh,,, bagos,,
gud gud
:)




nah, ntok ramadhan ni ada burger baru,,,
slamat cuba try test makan
:)




Tuesday, July 9, 2013

:: Happy Birthday Kak Yong!!! ::

Kak Yong is 26 today!!!!
hahaha,, selamat hari diberanakkan weyyyyy,,,
semoga panjang umur,,, murah rezeki,, sihat dan cun selalu...
bahagia dan berjaya dunia akhirat...
hahahahahahahaha,,, kantoi plak smalam nak bawak masuk hadiah balik umah,, ingat ko tengah tido...
wakakaka...
hadiah besday.... tapi ntok ali... camno tu?
hahaha...
sweet tak ade orang buatkan breakfast yang tak seberapa?
muahahahahaha...
tapi rasanya lagi sweet kalau ada yang datang buat surprise bawak kek baskin ko kan,,
kan kan kan?
hikhik..
:)
okies bebeh,, nak sambung markinggggg,,, hahaha,,,
enjoiicceeeeee ur wonderful beautiful day today
:)

Friday, July 5, 2013

:: Fareeda..Nyata Jelita ::

 


Amacam????
Berkenan???
hehe,,,

harga insyaAllah yang the best,,, dan lagi murah dari butik
:))


mek aini,,, sila lah menjamu mata.
hikhik
;p

Thursday, July 4, 2013

:: Hello Kitty Cafe ::

 Assalamualaikum,,,
Untunglaaaa orang tu skang ada kat korea,,,
pastu ai cakap la ai nak g hello kitty cafe,,,
dan dan ko bagi ai gambar macam kat bawah ni kan,,,
 

biadap namanya ni!!!!
hahahahaha....
adoi,,,, kenapalah pergi time ai busy final
T____________________T
jeles sekarang,,, hahaha,,
tak join dorang beli tiket sebab taknak pisang berbuah dua kali.. hahaha...
sebab dulu dah pernah burn skali tiket gi hong kong,,, 
burn sebab time tu ngah final jugak
:((
eh? tapi kan konah cakap macam nak pergi LAGI,,,
gilermmm okay chantek,, pastikan ai ngah cuti time tu,,
hikhik.


ai?
hanya mampu makan cendol eskrem kat jam besar bangunan merah.
hahaha...

eh..eh...
kat hellokitty land kat nusajaya tu ada cafe boleh lepak2 minum kopi yang ada gambar hellokitty tak kat atas die?
tak dapat gi korea,, aku gi johor je la senang...
hikhik
:)


Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails