Wednesday, May 29, 2013

:: Dip n Dip + Crazy Potato ::

 26 May 2013

Assalamualaikum
Salam sejahtera!
hehe,,
Arini nak jalan-jalan carik makan ngan nani bam bam plak...
ke mana?
Dip n Dip,,
takleh jadi ni,,,
meleleh air liur tengok orang makan sana,,
takleh jadi ni,, kena gi jugak.
hehehe,,,
ko ingat aku reti la area bangsar tu?
langsung tak.
hahaha,,,
dok google,,,
dekat ngan bangsar village tu,,
pepandai la godek kat gps tu,,
hehee,,,
pastu carik jalan telawi 3,,,
Alhamdulillah,,
memang bes pencarian kali ni sebab tak sesat...
skali pusing jer dah nampak dip n dip ni kat celah kedai.
hehe,,
nak park pon Alhamdulillah senang,,
dapat depan kedai
:)
Ape lagi,, takyah nak membebel membedah...
jom masuk!
:)
 
 adoiii,, rambang mata weyyyyyyyy
hahaha,,,
dah la aku ngan nani ni gila coklat..
kui kui kui
pilih weh,, pilih
;p
 
 Brownies Crepe
RM28.50
Sumpah ini sedap bangat...
nak nanges jer bila rasa kesedapan coklatnya,,
si nani dah macam orang angau.
hahaha

 
 Mallow hot chocolate
 pon sedap time ngah panas2,,,
nak nak lagi ade marshmallow tu kan..
yummehhh
harga den lupo.
hehe..
nanti i tanya nani kalau die simpan lagi resit nya
:)

ni ape nama die ek?
tak ingat
pondan fondant kot.
hehehe
 time ni aku tak larat dah,, hahaha,,,
mampu abeskan eskrem jer,,
part aku ntok ni aku tapau bawak balik umah,,
hehehee



 ice peach tea
sedap
:)
taknak order air coklat gak sebab takut kang muak.
hahaha,,,
nasihat aku,,,
ko jangan nak tamak tergoda tengok menu ngan gambar sume sodap2,,,
share2 jer,, boleh rasa2,,
hehehe,,
nasib baek kitorang abes makan
:)
 si naga
 
 si bajet panda
muahahaha
a taste yang memang will make u smile
:)
orang gila kena sawan
;p


 nah alamat
:)

Jalan Telawi, Bangsar,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Phone: 60322015052
Opening hours: Sat-Thu 11:00am - 1:00am, Fri 2:30pm - 12:00am



oh ya,, berbanyak2 terima kasih kepada cik hanani kerana sudi belanja saya makan kat dip n dip,,,
muahahhaha,,,
lenkali belanja lagi tau...
hikhik
muaahhhhh
;p



pastu macam awal lagi nak pulang,,
nak jenjalan kat bangsar village tu macam tatau apa ada kat dalam...
so kitorang gi mid valley
hehe,,
cuci mata,, jenjalan,,, window shopping,,, dan tershopping..
haha,,
gila kaya,, ade orang siap beli kasut ngan power bank,,
kayo makcik,,kayo
;p


eh,, macam lapar..
makan jom!
hehe
kitorang nak try makan kat crazy potato ni,,
memula jual mahal time pekerja die ajak,,
last2 patah balik gak ko kan,
hahaha

 Crazy Spicy
RM8.80

Crazy Honey Mustard
RM8.80

Nani cakap aku punya ni lagi sodap..
hahaha...

yang tak abes tapau bawak balik
:)
ko jangan ngengade nak membazir
me dont like
;p

 
kenyang gak aku makan kentang ni,.,
haha,,
eh,, aku ada pernah dengar makan kentang penyebab peha membesar
eh?
T____________________T


 okies,,, bubbye
:)


p/s   kak yong,, cakap kat ali,, bila die dah besar,, baru bole makan coklat,,
muahahahaha



10 comments:

  1. Haaaaa sdp ny dip dip n fries tu weh...da la feberet ku fries... nak p le nnt... sdp2.. da la tgh selera mkn ni...nak... saje je ko kn.. ali pon da kick2 soh p mkn..hehe.. lenkali suggest lg tmpt best2..

    ReplyDelete
  2. perkhh... terbaik dari ladang... kalori tinggi.. gula pun tinggi... kalau kerap makan ni, lewat umur 30 kang bersedia la untuk merepot ke panel doctor uitm... kekekek... makan2 jugak... ayuh jaga kesihatan cik cetol... :P

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Bongok! Berani ko panggil aku c bajet panda. Hahaha. Most welcome! Akan ku terjah lagi tempat ni. Tgk gambar pn dah meleleh, hehehe

    ReplyDelete
  4. mak buyong :ape lagi,, minggu depan kan cuti seminggu,, g la terjah,, kompem ali menendang dengan kuatnya tanda gembira. haha

    ReplyDelete
  5. incik sam : hehe,, baik,,, insyaAllah akan ku jaga kesihatan ku sebaik mungkin :)

    ReplyDelete
  6. cik panda: hahaha,,, bukan ko ke yg gatal tag aku smalam? hehehe,,, ko menanges tak tengok gambar tu? hahaha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Hahahaha. Werk ;p
    Bile makan br nanges. Tgk gmbr meleleh air liur je. Skrg br aku faham apakah ertinye bile c dia ckp 'bila makan rasa mcm nk nanges' hahaha

    ReplyDelete
  9. hoi orang tak de nama,,,
    ko tak payah gedik nak mention SI DIA konon!!!!!!!!!!
    hahahaha,,,
    muntahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    dalam hati ada taman ler tewwww

    ReplyDelete
  10. Hahahahahahahahahahahahahahahaha.... Gelak jahat! ;p

    ReplyDelete

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails