Friday, September 28, 2012

:: Celebrate Birthday Naiman.... eh eh,,, skali dengan tuan Tanah & Abang Amir :: :)

24 September 2012

Assalamualaikummmm,,, yuhuuuuu,,,, arini kitorang plan nak celebrate besday naim,, haha,, dah lepas dah pon,,,awal bulan aritu tapi arini baru dapat kumpul semua orang,,, gigih kakak mida buat undi dalam emel,,, hehehe,,,, last last,,, lepas diskas dalam watsapp.. lokasinya kat crystal bay ni,,, gerak dari alor gajah dalam 5 lebey,,,  :)

 
hoyeaa,,,,, dah sampai,, ape lagi,, snap snap ler,,, hehehe,,,
aku tanya orang tu cantek ke tak,, hampeh tol takde respon,,, pastu siap cakap nak gambar ori sebab nak edit,,, last last,,, die cakap size gambar kecik,,, gmbr kat pokok jadi kotak2 pecah2,,
chooiiii~~~~


kasi chance kat tuan tanah,, hehe..

dengan cik mek migha sengal
;p


kakak dj yang akan sentiasa menampakkan aku gergasi kalo bergambor sebelah,, hahaha
Fuhyoooooooo...
hahahaha

gigih tunggu makanan
;p


dah sampai!
Bismillah,,,,,,,
dalam masa 5 saat,,, burrrpppppppp... Alhamdulillah,,,,
hahaha,,, propa
;p


Pas semua dah makan makan tuh,,, nampak kak ila bawak kotak kek,, tapi aku tatau la si naem ni prasan ke tak,,, pastu dorang pon ajak nyanyi,,, aku pon semangat ler nyanyi,,, hahaha,, skali tuh,, kak ila cakap ni nak celeb ntok aku ngan abg amir skali,,,, oh goosshhhhhhhh,,, terkena den,,,, tapi aku ngan abg amir lambat lagi,,, bulannya pon lom tiba lagi,, hehe,,, kira celeb in advance ler,,, thanks korang!!! :D

chooiiiiii~~~~~
;p
hahaha,,, ader orang tu macam happy giler muke tak boleh blah sebab adiah nye lagi banyak,,, pastu kotak nyer lagi besar dari aku,,,, skali bile bukak bukak,, amekaww,,, stokin 3 pasang,, mmg maveles la,,, hehe,, bijakkkk kak ila
;p


amad pon dapat adiah jugak,,, hehehehe

wuaahhhh,, sebijik seyh muke ko!
pandai dorang pilih,, hikhik,,,
thank you korang!
hehehe..
eh eh,, terima kasih jugak kepada tukang belanja,, nama tak boleh reveal,, sebab die takot kena blasah
;p
okay,,, bubbye!
hehehehe



curik gambar ni kat IG apiz,, haha,,, die nak amek gmbar nasi lemak,, aku pon menyebok la ngaco!
;p

Thursday, September 27, 2012

:: Kebahagian dan Kejayaan ::



Salah satu tanda kebahagiaan dan kejayaan adalah tatkala seorang hamba semakin bertambah ilmunya maka semakin bertambah pula sikap tawaduk dan kasih sayangnya. Dan semakin bertambah amalnya maka semakin meningkat pula rasa takut dan waspadanya. Setiap kali bertambah usianya maka semakin berkuranglah ketamakan nafsunya. Setiap kali bertambah hartanya maka bertambahlah kedermawanan dan kemahuannya untuk membantu sesama manusia. Dan setiap kali bertambah tinggi kedudukan dan pangkatnya maka semakin dekat pula dia dengan manusia dan berusaha untuk menunaikan berbagai keperluan mereka serta bersikap rendah hati kepada mereka.”

Tuesday, September 25, 2012

:: Wedding Wedding :) ::


21 September 2012


Assalamualaikum.... malam ni ader resepsi akak first mariam,,, lepas kelas tu aku tros balik kajang,,, sampai pon nak dekat maghrib,,, mandi,, lepak2 jap,,, then baru gerak,,,, hehehe,,,, phewwiiittttt,,,, canteknyer baju orang yang jadi pengapit tuuu ;p

masing2 sume dari opis,,, kecuali rehan,,,, hehehe,,,,
dah la petang tu jem kat kl,, seb bek sempat sampai awal sket
;p
congrats!
hehe
huhu,, fana sorang jer yang takde,,,

(^_^)

then kitorang lepak mekdi jap,, nak diskas pasal bulan depan,, sweeettttt escape!!!! tak sabarnyerrrrrrr
huhuhuhuu,,,, cepat lah datang,, cepat lah tiba wahai oktober....
eh,, sekejap???? kol 12 gak baru kuar mekdi tu tau tak,, seb bek bukan cinderella,,,
hahaha
k, bye!

:)



Friday, September 21, 2012

:: Kerja Gila ::





sedang memikir-mikir kerja gila apa pulak nak buat untuk tahun ni,,, 
hohoho,,,

Wednesday, September 19, 2012

:: Cahaya Aidilfitri Cambridge 2012 ::

 16 September 2012


Alhamdulillah,,,, plan nak jumpa sama-sama ngan dorang on jugak tahun ni,,, hohoho,,, tapi still tak cukup korum sebab aina sorang je takde,,, huhu,,,, takpela,,, nak wat cane kan sebab aini nunnn jauh kat pantai timur,,, hehehe...

Kitorang berkumpul kat sebelah kfc,, sblah restoren nasi kandar kat seksyen 7 shah alam tu,,, then tros tembak gi umah awiey kat seksyen 4,,, fida dari klang,, die tros tembak umah awiey,,, aku rase yang paling lama aku tak jumpa ros ngan awiey kot,,, haha,,, last day aku rase time konvo dulu,, giler ah,, bapak lama,,, haha,,, jom jom jom,,, layan gambar gedik santai bebudak ni... ;p

eh eh,,, jap jap,,, antara kitorang,,, sorang je yang dah kawen,,, ros,,, haha,, yang lain membujang lagi,, kalo nampak ade bebudak tu,,, anak buah dorang la.. haha,,, pateng siap kena jadi baby sitter aritu sebab omak budak eh kojo,,, hehehe,,, hye bibik pateng! ;p

 
 
 
 
 

 pastu kitorang ke umah fida lak,,, ade tahlil malamnya,,, hehehe,,, tapi kitorang tak stay sampai malam,,, dalam kol 5 lebey tu kitorang chow,,, thanks fida bagi bekal buah mangga,, sodapppp dap dap,,, hehehe


ehem ehem,,, baby sitter tu kemayen lagi yer happy sebab ader orang tolong basuhkan berak budak rayyan tu,, aku rase maunyer dekat 3 kali si rayyan membuang,,, hahaha,,,
naseb ko la pateng
;p




 okay,, bubbye!
hehe,,
raye dah abes....
sape tak abes ganti puase tu boleh la mula
;p





Tuesday, September 18, 2012

:: Wedding Ezzaty Ashaari ::


 15 September 2012
Mewah Club Kajang

 
 



Convent Kajang Gurls School
:)

Congrats Zati!
:)

:: Cambridge Memori :) ::

gambar ahad lepas,,,,
intro dulu,,
kang kalo sempat aku update
:)

Friday, September 14, 2012

:: Rumah Terbuka ::

ni la jadiknyer kalo ade orang suke sabotaj bile amek gambar orang lain,,,
hahaha,,,
banyak la gambar tak jadi pastu kna amek balik,,,
aaiiissshhhhhhh
T__________________T



 FSKM
:)

Wednesday, September 12, 2012

:: Kursus Asas Pengajaran (KAP) ::

KAP
3 September 2012 - 7 September 2012
Bilik Seminar aras 16, UiTM Kampus Bandaraya Melaka
 nasib baek satu umah kena g kap ni,,,
so kitorang car pool la pepagi tuh!
hehehe


 jumpa sebahagian warga Dinasti Kampung Gajah
:)

 hasil penggunaan otak kanan dan otak kiri
;p

carilah sesuatu.
k, bye
;p

:: Wedding Aini Suria ::







1 September 2012
Taman Intan, Kluang

Kitorang tak pat g yang blah pompuan,, sebab ngah minggu raya,, masing2 ader program,, so kitorang tembak blah laki,, kat kluang,,, hehehe,,,
sampai sana dah petang,,, kira jadi antara tetamu last yang datang,, hehehe,,,
tapi best gak,, sebab dapat amek gmbr banyak2 ngan pengantin kat pelamin,,,
hehehe

wahai cik mek aini sunshine,,,,
selamat pengantin baru!
hehehe,,,
moga berbahagia selalu la yer
:)

congrats!
:)

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails