Saturday, June 30, 2012

:: Tentang Rasa ::

Tatau nape... Tapi pagi tadi pas bangun tido semua rasa tu tiba-tiba hilang.... Ayooookkkkkk...tak tahu....

Friday, June 29, 2012

:: Butterfly ::

Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

Reff:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
That previous messed up touching me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

Repeat reff



*hehehe,, mentang-mentang lah petang petang dok layan dejavu ngan kak yong *
;p
 

:: HK ::

okaayyyyyy,,,
kejammm!!!!
hahaha,,,
jilaka tolll kan ko masam g tag aku kat fesbuk,,, hahaha,,,
macam klaka lak kontek ngan ko kat fesbuk chat jer,,,
konon poyo la tu kan berada di perantauan!
hahaha,,,
ade rindu aku tak???
aku dah nampak duit terbang dah rabu tu,,,
sedey,,,,
sedeeyyy,,,,
hahahaha...
jadinya,,, sila belikan aku souvenir yang best best,, stakat keychain tak nak dah,,, 
paling koman pon barang comel comel kat disneyland tau!
hehehe,,,
slamat bergumbira!
dan sila pulang dengan selamat tiada cacat cela
:)


Thursday, June 28, 2012

:: 155/2012 ::

before nak masuk dewan exam,,,
tatau nak kata cuak ke tak,,
hehehe,,,,
nanti aku update stori mori pasal induksi yer,,, 
today bz nak marking paper final beb,,,
paper ai first day dah masuk
;p
bye

Wednesday, June 27, 2012

:: Rahsia Di Sebalik Solat ::


:: Happy Belated Birthday Aby @ Little White Cafe ::



 24 June 2012 

Lepas wedding yana razak,, mmg sajer ajak dorang lepak lepak,, konon konon nak minum minum,, tapi senonyer nak celeb besday aby,, hehe,, ko tau,, besday aby da lama da lepas,,, hari pekerja aritu,, 1 may beb! biar lambat,, janji buat,,, hehehe,,,

paling bangang tak boleh blah,, terdiskas dalam group watsapp,.,, hahaha,, bongok punyer masam,, die bole tak sedar dalam tu ader aby jugak! cepat2 kitorang msg msg panjang2 berjuta juta ayat skali ngan gambar supaya aby tak baca pon msg2 tu,,, naseb baek la die ader volley ball ke ape ntah malam tu,,, masing2 berharap berdoa yang aby tak bace msg tu,, kikiki,,, 


tempat yang cozy ni,, ain yang suggest-kan,,, ader membe die bagitau,,, kitorang sumer pon tak pernah pergi,,, so,, dok search kat tenet,,, macam best jer,,, ala-ala garden,,,
kat area bangi,, blakang old town,,,
jom jom jom
:)

dan.... naseb baek la aby mmg tak bace pon msg2 tu,, fuuuuuuuuhhh(lega),,, hehehe,,,dan die tak bajet pon nak celeb besday die yang bapak lama giler dah ni,,, hehehe,,,
dah,, jom layan gambar!

eh jap!,,,
nak bagitau,,, red velvet die sedap! bread puding pon sedap!
1 slice red velvet = rm13.90
bread pudding = rm5.50
harga agak mahal tapi berbaloi
:)

 
 
 

oi shazrin shazhana!!!
hepi belated besday bebeh!
hahaha,,,
sori terpaksa kensel plan ko ngan hubby nak tgk movie,,,
sila tengok lain kali yer,,,
kikiki
;p

Tuesday, June 26, 2012

:: Stitch ::

dah tukar yang baru,,,,
beli jumaat lepas
:)
tapi,,, senonyer,,, ada yang tersirat di sebalik itoo
:p

:: Selamat Pengantin Baru Dr Yana & Dr Saperi ::


 
 
24 June 2012

Teratak Liyana  Razak
Sg. Sekamat


Time kawan-kawan skolah kawen ni la yang dapat berkumpul kecil-kecilan,,,
reunion la lebey kurang,,,,
pheewwiiiittt,,,
hehe..

pape pon,,,,
Congrats yana!
:)

:: Happy Belated Birthday Kak Wan & Kak Pejan ::


22 Jun 2012
Astana Wan Semat

hye kak wan & kak pejan! thanks sebab bagi kitorang kecah-kecahkan dapur akak,,, sampai meng-cairkan senduk,, minum yakult dulu tanpa bagitau,,, seksa korang berdua sampai kena g JJ beli eskrem sebab nak lengah-lengahkan masa!
hehehe,,,,
amacam menu buatan tangan today?
hehe,,,
enjooiiicceeeee....

nah!
tepek gambar mereka yang diraikan,,,
hehehe

Thursday, June 21, 2012

:: Pinky bulat-bulat ::

24 May 2012

hye awk yang kale pink siap riben bintik-bintik!!
hehehe,,,
selamat berbakti kepada saya,,,
maaf lah yer kalo rase sehari tu banyak snap snap,,,
oopppssssss
;p

Wednesday, June 20, 2012

:: USS ::










4 May - 6 May 2012

haha,,, kes berjimat cermat punye pasal,,,
abes aku kecik-kecikkan gambar,,,
slamat menggigihkan mata melihat,,,
maafkan daku,,,
kikiki...
;p

Tuesday, June 19, 2012

:: Wedding Kakak Mariam :: :)





8 June 2012

Wedding kakak mariam yang 1st,, ngan kenduri akikah anak buah mariam yang 1st,,, hehehe

lepas kenduri kitorang lepak mekdi jap,,,
tapi sangat sekejap je la,,
baru nak panas punggung bergosip,,,
dah kena balik,,,
hahaha,,,
mula2 lom start gosip lagi,,,
masing2 sebok ngan fon masing2 wehhhhhhhh,,,,
tu ha buktiiii diaaaaaa
;p

:: Birthday Kak Sarah ::

24 May 2012
Muara Sungai Duyung

Happy Birthday Kak Sarah!!!


:: Farah's Engagement ::

19 May 2012

Majlis Tunang Farah Forte,,,

Lepas wedding che ku,,, aku ngan fara tros tembak g umah farah forte ni,,, hehehe,,,,
adoi~
tak bes nyer kena compile banyak gambar dalam 1 gambar,,,
hahaha...
kena jimat cermat sebab limit 1G jer
:p


to Farah,,, selamat bertunang!
slamat jadi tunangan orang!
hehehe...
darah dah manis tu beb
;p

:: Wedding Che Ku ::


19 May 2012

MITC

Selamat Pengantin Baru Che Ku!!!
hehehe,,,
gambar ngan pengantin takde,,, sebab macam penuh ngan protokol jer
:(

Friday, June 15, 2012

:: Hoi ::



Hoi orang yang ada kat utara tu!
kalau kau ada kat depan aku skarang ni,,,
memang aku tumbuk ko kuat kuat banyak banyak kali laju laju sampai aku puas hati!

Wednesday, June 13, 2012

:: Adoi ::

ayark,,,,
dah tak bole update blog bergambar dah,,,
dah capai limit 1G yang dorang bagi free
:(

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails