Monday, February 20, 2012

:: My Rice - My Arabic Restaurant ::

6 Februari 2012

Tgh ari kua ngan mak g kajang jap,, nak beli sket2 barang ntok pelaburan,, pastu balik tu,, singgah area bangi nak cari makan,,, so,, kitorang nak try kat my rice,,, sbla tutti fruti tuh,,, jom! :)

 dalaman dier,,,
takda orang sangat pon time ni,,

 menu,,,, aku pernah tengok orang komen kalo nak beli,, jangan ngade2 nak beli sorang satoo,,, share2 jer sebab nasi banyak nak mam,, macam tempat2 nasi arab yang lain,,, so,, aku pon share ler ngan omak den,,,,

 skali tu,, bile dah sampai,, amek kau,, memang melimpah ruah nasik,, tu pon kitorang tak abes makan,,, huhuhuhu
ni besoknya weh,, omak den tetibe nak western tak western sangat nak buat sandwich,,,
seb bek sodap sobab den ngah lapoooo
;p



No comments:

Post a Comment

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails