Monday, February 27, 2012

:: Sarapan kat Kedai Depan Shell ::

21 Februari 2012

today kitorang bekfes ngan kak wan n kak pejan,,, hehehe,,,, tesempak tepi jalan,, tros ngekor ngangkut pegi bekfes :)


aku tatau ler nama kedai ni,, tapi dorang panggil kedai shell.. sebab kedai ni depan shell,, die deret ngan kedai nasi beriani mata kucing tu :)


tu diaaaaaaa,,,,,, yb pejan ngah bz berdiskusi! hahaha

ko kenapa fagha????
;p

ehem ehem
;p

ni kak sha,,,, roomate kak pejan
:)


meh meh,,, layan gambar makanan plak
:)

nasi lemak sedap dari kedai kat bank rakyat tu. titik.

teh tarik kurang manis sedap. titik.
sedap. titik.
rojak sedap. titik.


hahahaha,,, kesimpulannya,,, semua sedapppp.. pastu dorang cakap bubur die pon sedap gak,, next time la nak try,,
hehe
:)

bye!
 

:: Penutup SABA 2012 ::

19 Februari 2012

Wiken yang agak bz minggu ni,,, bz kuarkan peluh takpe,,, hehehee.... balik dari netball pagi tadi,, lepak2 jap kat umah,, lepas asar baru gerak g padang,,, ada upacara penutup saba,, sebelum tu ada final bola sepak,,, FPP vs tourism  :)


skali seri da,,,,
so,, penalti la kan,,,,
johan goes to FPP,,,
congrats
:)

sajer nyebok nak diri sama2 ngan pasukan fskm yang laen,,, hehehe,,, bajet students le tu kunun
;p
pingpong smalam tu,, hehehehe
last: amek gambar ramai2
:)

:: Sukan antara Fakulti - Bola Jaring::

19 Februari 2012

Pagi-pagi tak pagi sangat kitorang dah gerak ke padang,,,, best jugak ada pengurus ni,,, baek hati jadi pemandu kitorang ntok ke sana,,, hehehehee ;p

tudung pink tu memang penyokong tegar yer! haha,,

dah sampai
:)

 panaskan badan dulu beb
;p
  
 cayalah pengurus! hehe,, siap belikan breakfast,,,
tengkiu dj
:)
 
nah aku tepek gambar pengurus ngan penyokong
;p
jadual perlawanan...



kikiki,,, macam2 style ader weh,,,,
kesimpulannya,,,, kitorang kalah,,,,
hehehe,,, xpe xpe,, boleh cuba lagi tahun depan
:)

:: Sukan antara Fakulti - Pingpong ::

18 Februari 2012

Alopz! hoho,, so, petangnya aku standby ke dewan bendahara,,, g sorang jer petang tu,,, pastu maen redah jer masuk dewan,,, pastu baru tepon student yang masuk lawan pingpong,,, dah le aku tak kenal dorang,, hantam sajalah,, hehehehe

ni dorang ngah nak diskas2 strategi,,, sebab kena maen group tros,,, single,,,beregu lelaki,beregu perempuan... 

yang tak besnyer,,, beregu perempuan tak datang,,, huhuhu,,, ada masalah teknikal sket,,, pastu kial2 tepon mana2 student pompuan ntok join,,, sebabnya,, kalau xde penyertaan pompuan,,, kira mata kitorang dah kalah kat situ,,, rugi wooo,,,  single ngan beregu lelaki tak boleh kalah kalau nak masuk next level,,,


game dah start,,, alhamdulillah,,, stakat ni kitorang menang...


tepon fara,, die cakap tak reti maen,,, pastu ngah basuh baju,, tepon kak yong,,, die kat kedai runcit,,, pujuk punyer pujuk,, alhamdulillah! kak yong on nak jadi bidan terjun partner ngan aku,,,, 
hahahaha,,, memang kerja giler okay,, tak pasal jer dari pengurus kena jadi pemain pingpong,,,
gasak ko la kalau malu kang pukul angin
;p
Dj pon datang,,, hehehee,,, comel jer kan
:)


pastu permainan ditangguhkan kejap sebab nak beri laluan ntok solat maghrib,,,, so,, kitorang balik umah jap nak tukar baju,,, kang kalo kena maen kang,, takkan nak pakai seliper 
;p
training dulu wei,,, hahahahahaa... 
nak tau ngan sape kitorang try try training pukul2 bola?????


jeng jeng jeng...


tadaaaaa!!!! hahahahahhahahaa,,, anak staf mana ntah kitorang pinjam kejap ntok berlatih
;p


ni game lepas maghrib,,,
hehehehee,,,

penyokong = pemain
;p
alhamdulillah,,, kitorang dapat nombor 3... hahahaha,,, gangsa pon okay what! hehehehehe,,,
congrats korang,,, n thanks to kak yong sebab sudi jadi bidan terjun!
besok datang padang amek adiah yer
;p

Friday, February 24, 2012

:: Sukan antara Bahagian - Badminton ::

18 Februari 2012


good morningggggggggggggg,,,,, haha,,, malam tadi dah sehat badan peluh,, pagi ni kena bangun awal sket sebab ada tugas,, cheeeeehhhh,,, tugas kunun ;p hehehe,,,, kitorang now ngah sukan antara bahagian (SABA),,, pagi ni aku ngan mira terlibat,,, mira jadi pengurus ntok badminton,, aku lak ping pong sebab gantikan kak ila,,,


orang tu kan dah ader kete baru,, ape lagi,, kasi buli la soh jadi driver,,, hahaha,,, pastu bile aku nak amek gambar mula nak cuak,,,, takleh wat banyak keje dalam satu masa katanya
;p



ngeng jer weh,, ping pong kat dewan bendahara tau,, skali bila dah sampai,, aku macam pelik apahal lak penuh ngan student ni,, pastu pakai formal baju kurung ngah duduk dalam dewan tu,,, ayarrkkkk!! tros aku tepon incik amirul tanya,,,, skali,,, amek kau! ping pong dah ditunda ke petang dol,,,, cane leh tatau ni,,, huhuhhu......... waaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,, nak nanges jer ni,, baek aku bermalas-malasan atas katil pagi2 buta ni,,,, 
T_________________________________T


takpelah,, sedapkan ati ni,, dah alang2,, aku teman mira je la kat dewan taming sari ntok sokong team badminton
:)
beregu lelaki,,, single lelaki,, beregu perempuan,

nah,,,, aksi2 korang,,,, hehehehehe,, sudahnya kitorang kalah,, dapat nombor 4,, takpe2,,, good job!  hehehehe,,,, korang nye effort pon da cukup baek da tu
:)
amek gambar feeling2 before pulang ke gagang
;p
pastu kitorang g tesco plak,, amek si burn farah yang kalah jugak maen futsal,,,, hehehehehe,,,,


ok, bye!
;p

:: Main-main badminton ::

17 Februari 2012


Petangnya aku gi kuarkan peluh ngan maen2 badminton,,, hehe,, kitorang main kat ape merdeka ntah,, taman merdeka ek??? lupe sudahh,, haha,,, kitorang booked kol 6-8 malam,,,
macam hendon dah tudung aku, hahaha
oit amd ngan mira,,,takkan tengok jer bola tu masuk! hahahahaha ;p


hahahaha.... macam hareemmmmmmmm
;p

ko pahal fara? nak mintak penampor ek??? hehehee,,, migha dah macam munyeeeetttt mulutnyer,,, hahaha, apis ngah ote ote raket nak bagi power ler tu
;p


singgah maghrib kejap,, sebab kalo nak kat umah memang tak sompek
:)
peehhhh,, kete sape ntah ni dok bawak laju2 mula2 skali jumpa kat traffic light tros makan asap kitorang! hahahahaha


bye!
;p

:: Lau Kaana Bainana ::

17 Februari 2012


Aritu sambutan peringkat uitm melaka alor gajah kan,, kali ni peringkat kampus bandaraya melaka pulak :)
 

ayark,, belum ada orang lagi,, jom twon bekfes dulu
:)

pppffftttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
;p

mereka-mereka yang hadir
:)
ustaz wan shohor bani leman
:)
dengan orang giler bilek sebelah! haha
lepas dah abes ceramah tu ada nyanyian nasyid pulak
:)
 

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails