Tuesday, January 24, 2012

:: FOssiL ::

haha,,,
tak pasal jer dorang jadi model handbag fossil ni,,,
kepada sape2 yang berminat nak beli handbag,,, purse,,,  wristlet,, dan macam2 lagi,,,
boleh klik SINI----> SEINDAH IMPIAN
coach ada,, gucci ader,, dkny ader,, make up pon ader
:) 
lai lai lai,,,
harga sangat berpatutan
:)

:: Sabau Yo La... ::

11 Januari 2011


tengah2 marking,,,,
jumpa 2 booklet students aku,,,
dua okay,,,
dua orang,,,,
boleh plak terkial2 silap tulis nama den,,,
yang tak patotnya,,
takkan ler "badariah" tu nama lelaki....
pastu dah la dua2 ni kod subjek pon salah,,,
aaiiggooooooo
T_____________________T

tapi aku chill je la,,, sambil2 marking,, tensen2,,, boleh gelak2,,,,
hehehehheee,,,
;p

:: MEh Jamu Mata Meh ;) ::

gambar last year,,,
terlupa nak upload,, hehehee
29 december 2011
time lunch
simply fish
:)

:: Hari Ini Dalam Sejarah = Juara Longkang Tiba-tiba Jadi Juara,, hehe ::

8 Januari 2012
MIBC (Malacca International Bowling Centre)
Yuhuuuuuuuuuuuu,,,,, today aku ader tournament bowling,,, kali ni spesel sket,, ngan geng2 OKU memember En Rahim,,, pagi tu gerak dari umah 2 kete,,, kete aku ngan kak yong,,, dak2 umah semua join kecuali mira,,, yang laen jumpa kat sana tros,,, ingatkan jauh,,, rupenyer dekat jer ikot shortcut,,, before tu kitorang sempat bekfes kat sg petai tu,,, terkial2 minum air panas sebab bajet tak sempat nak sampai kol 10,,, kikikiki ;p

 hahhaa,, teka teka tu anak sape???
;p 
noni beb,, dah ada 2 hero da,,, cayalaahhhhh
 kan aritu aku ader order hamper kat ujong pasir kan,,, ni la hasilnya,,,yang blah kanan tu taw,,, blah kiri tu from En Rahim.... kat kedai tu korang leh bgtau bape bajet hamper,,, nnti dorang akan tolong bungkuskan,, minimum hamper aku tanya adalah ber-amount rm30,,, yang kat atas ni rm60 nye hamper
:)

 
susun2 hadiah dulu :)
goodies bag yang banyak2 tu wife en rahim yang tolong sediakan
:)
ni isi kat dalam,,, coklat tu home made tau,,,
boleh order ngan wife en rahim,,,
sama tuan dengan yang aku order coklat comel2 ntok students aritu
:)
  
 posing2 kejap,,, hehehe,,
semua pon stok muka baru bangun tido jer nookkkkk
;p



alamak,,, ni yang ai malu ni,,,,,
aaawwwwwwww,,,,,
hehhehe,,
biasekan,,, kalo maen kan,, aku memang stok bangsa ke laut sket,,,, juara longkang!
hehehhee,,
tetiba pagi tu nak warm up dulu,,,, 1 game jer nak kasi biasakan ngan lane,,,,
skalitu kan,,, memang HARI INI DALAM SEJARAH! hehehe,,, tak pernah2 lah aku nak strike sampai hatrick 3x,,, haha,, kalo dapat 1 strike dalam 3 games tu pon memang dah bersyukur ke hadrat ilahi sangat2 da,,,ehhehee
lepas tu nak nak plak,,, score 100++,,, memang jarang2 la kan!
hehe,,,
ada harapan nak menang ni weh
;p
ni before nak memulakan games,,,, yezzaaaaa,,, aku tatau ler kamera efek ke,, angle ke ape,,, tapi apesal nampak besar gabak ni,,, ni mesti sebab duduk sbla kakyong yang kurus ni,,, pasni takmoh la amek gmbr sbla ko kak yong,, hahahhaaa,,,



okay,, meh nak xplen sket,,, games kali ni ada 2 kategori tau,,,, 1 wheelchair,,, satu lagi standing,,, so,, setiap team akan ada normal+OKU,,, hadiah pon nanti ada 1 pemenang ntok team kerusi roda ngan 1 lagi ntok standing,,,, standing ni kira OKU yang tangan kudung contohnya,,

aku team ngan kategori wheelchair,,, partner aku nama en rosli,,, jangan main2,,, atlit paralimpik beb!
eh,,alamak!!! nampak tak??? nampak tak ada fara di situ???? ayaarrkkkkk,,,, macam tak kesampaian jer hajat di hati nak menang,,,, padahal dah berangan2 nagn fara,, mintak2 kitorang laen kategori,,, pastu masing2 bawak balik hadiah,,, haha,,, amek kau,,, angan2 tak hengattttt
T_____________________________T


ni plak kategori standing
:)



dan,,,,,games pon bermula,,,,
macam biasa,,,
jerit2 la aku kalo ke longkang!
hahahhaa,,,
pastu aksi meng-kipas bola ke pin tu memang wajib la kan,,,
sampai orang lane selang sebelah cakap
"tu laaa,,, ko tak tiup"
hahahhaa,,,
ape2 la pakcik ni
;p


ehem ehem,,, giler tak sangka,, team aku boleh menang! hahahaha,,, Alhamdulillah,,,,,
awal2 lagi before games aku dah bagi info kat partner aku tak reti sangat,,,, kang kesian lak kat partner aku kang kalo aku asek ke laut jer,,, hehehe,,, tapi, Alhamdulillah sangat2,,,,tiap game aku score 100++... pastu ada en rosli ni yang cover naekkan markah group,,, merasa la nak jadi juara kategori wheelchair,,, terima kasih ya Allah,,,,
ehehhehee
DOUBLE STORIES  OF HARI INI DALAM SEJARAH,,,
kikikiki

ni plak champion ntok kategori standing,, giler hebat dol team dorang,,, total score ntok 3 games 800++,,, hebaaakkkkkk memang hebaakkkkkkk,,,,
tahniah!
hehe
sekitar majlis penyampaian hadiah
:)

gambar kenang kenangan
:)
lepas maen,, kitorang ke kedai mamak area mydin tu jap mentekedarah
:)


:: Nasi Beriani Ujong PAsir ::

 5 January 2012


 Today lunch jauh sket,,,,
kat ujong pasir,,,
tapi takdelah jauh mana pun,, hehehe,,,
nak try nasi beriani die,,,
okay jugak,,, not bad,, tapi aku suke lagi yang mata kucing punyer kot,,, hehehhee....
sebab aper g sini????
sebab dekat ngan kedai yang aku nak order hamper,,,
ntok tournament bowling ngan OKU weekend ni,,,
:)
tunggu yer entri pasal bowling tu
:)
Nah,, tepek signboard kedai ni jap
:)


ni plak kedai borong yang boleh buat hamper tu,,,
barang2 dalam die best jugak,,
murah2,,,
hehehe,,,
sempat la jugak borong cekedis cekedis ntok bawak balik opis,,,
boleh kunyah2 sambil2 marking paper final
:)

:: Invigilate ::

4 Januari 2012

First time invigilate ntok final,,,
yang takleh blah,,,
jaga sama2 ngan rmte beb!
kaawwwttiiiiiimmmmmmm
hehehhee
:P

Monday, January 23, 2012

:: Cik Beah Osem - Tudung (feat. Ostad Azhar Idrus) ::

♥ ♥ ♥

:: Snogurt @ Metro Point Kajang ::

 2 January 2012


Wuah,,, berderet tiap2 ari kan ko kuar tak ingat nak duduk umah,, kikiki,,, arini lewat sket aku kua,,, nak dekat kol 6 gitu,,, sajer nak try SNOGURT kat metro point tu,,, tak silap aku owner die Raja Farah...time kitorang pergi,, die pon ada,,, bersih jer beb muka die,, flawless =)
 
  interior die pink u ollllssssssssss,,,,
i looiikkeeeeee
hehehheee 
 
 
 snogurt ni ala2 tutti fruiti jugak u ollsss,,, frozen yogurt,,, hehehe,,, makan eskrem boleh temok mok mok,, makan froyo ni takpe kot,,, hahaha,,
alasan!
;p

 haha,,, depan snogurt ni RHB easy tempat noli keja,,, oopppsss,,,, nak benti dah pon,, dapat offer baru kat affin bank,,, ko tengok muke die,, happy bebenor kan nak meninggalkan tempat dur_ _ _ _ ini,,, kikiki
;p

Lepas tu kitorang jenjalan jap nak cari adiah kawen membe yana,,, just tengok2 jer tak beli dulu pon,,,, pastu singgah balik snogurt sebab aku nak tapau bawak balik umah bagi dorang rase... peeehhhhh,,,, sejak biler jadi baek ni
;p

 bungkus masuk dalam gelas plastik tu jer
:)
eh eh,,, farah beb jadi cashier,,,
gud gud
:)
 haha,, ko tengok budak tak malu gi mintak belon,,,kikiki,,,,
alaaa,,, mana aci,, dok dalam tu dok tengok budak2 jer dapat belon pastu tak reti nak jaga abes meletop2 bunyi buat orang terkejut,,, baek aku mintak satoo jaga baek2,,  hahahaha
pooooddaaaahhhhhhhhhhh
;p

:: ♥ ♥ ♥ ^_~ ♥ ♥ ♥ ::

 1 Januari 2012


Assalamualaikum semua! (jawab beb ;p ) ... & good day :)

Wuaaahhhhh,,, dah masuk tahun baru! hehehehee,,,,
jom layan 3 budak mereng ni ;p

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:: Happy Birthday Ain Bobo & Noli,, hehehe @ TGIF Alamanda::

31 December 2011
TGIF Alamanda                                          



Okay,, plan today adalah nak celebs besday ain which is today,,, ngan besday noli yang dah lepas tapi tak sempat nak sambut,, hehehe,, oh ya,, noli tatau pon yang kitorang nak celebs die skali,,,kikiki ;p



Aku datang ngan yana petang tu,,,amek yana kat umah,, then tros gerak lepas maghrib,,, pasal table yana dah booking awal2 sebab takut ramai orang nak new year ni ha,,, oh ya,, pasal ain plak,,, ada sorang "penipu baek punye" yang dihired ntok bagi ain sampai kat alamanda yang takda apa sangat ni,, hehehhee,, thanks alia! =)

sebenarnya nak celeb beday fana skali,,, tapi last minit,,, fana takpat datang,,, so,, takpelah,,, kita raikan 2 orang ni .. =)
weh fana, kalo ko baca entri ni,, ko utang aku gambar yer,, sila mms asap,, kalo tak,,, aku taknak mlawat ko nanti! haha ;p


 
 kitorang order dulu,,,
hehhehee...
 haha,, bongok betull,, aku terlupa yang aku pegang 2 hadiah,, terpaksa tipu,, cakap satu tu ntok fana,,, kang kantoi lak ngan noli
;p
ni operasi nak bungkus2 hadiah masuk paper bag baru beli
;p

 time ni dah dapat info,, ain nak masuk TGI dah,, kitorang pon lariikkkk nyorok masuk dalam rest room
;p
     
 haha,,, hye mak bedah!
;p
 chewaahhhh,, besday ain kali ni ade orang spesel di hati beb! suke lerrr teewwww 
;p
oi oi,, nampak tak budak laki kat blakang yang gambar goyang ngah bawak eskrem tu???
hehehe,,, yang tu ntok besday gurl 2 orang ni,,
nanti kalo korang nak celeb besday kat TGI,,, korang inform le waiter die,, deal ngan dorang,, pastu nanti korang akan dapat free cake (kalau cawangan lain) atau eskrem kalo kat alamanda ni
:)
tapi,,,, ko agak2 la kan,, takkan free nyer,, haruusss ada denda,,, hehehee
;p
 si noli dah buat muka terpinga2 apesal ada 2 eskrem,, haha,,, ko ingat ko boleh terlepas???

sila berdiri atas kerusi!
;p 
kikiki

(nak upload video tapi ade problem la plak,, kang aku try balek)


 
 hahaha,, lepas tu dorang kena tiup lilin dari jauh,, cian ain,,, bapak jauh die kena tiup,, noli nye dekat jer,,,
hahahahha,, naseebbbbbbb ko la jah
;p
 tunggu ape lagi,,, jooommmmm makan
:)

 suke bang???
hahahhaa
 pheewiiitttttt
;p
 nah,, aku enterprame gambo ko konah
;p






 tukang pentipu yang pening kepala nak jawab soalan soalan banyak2 dari ain,,
hehehhehe




 dah abes makan,, kena la bayar,,, tukang kira nya sudah pastinya budak mok mok tu
;p


hahaha,, sory,, aku tak rajin nak nulis caption kat setiap gambar,,,, 
tapi,,,
last skali,,,,
ni memang wajib aku tepek 
kan kan kan,,,


ape lagi,,,,
skrol ler,,,










rajin sket,,,,







bawah lagi,,,,










hehehe,,, okay okay,,,,,
















sedia????









tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................


kecing!





teneneneneeettttttttt,,, hehehehhhee
 gambar makanan memang wajib bro!
hehhee,,,,
terliur tak????
giler mengah weh aku nak makan burger tu,,,,
ntok 2 orang pon boleh aku rase kalo nak share
:)

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails