Wednesday, November 30, 2011

:: Libresse ::


Yuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,
Assalamualaikum
:)
Olla....


Ahad lepas aku g econsave nak beli barang-barang nak bawak balik melaka nnt,,, pastu bile pergi kat bahagian pad,,, nampak libresse,,, pastu macam best plak free gift die,,, pastu tergoda nak beli,,,, hahaha,,, boley tak??? ko ni memang mudah terpengaruh kan kan kan
;p

 jeng jeng jeng,, dapat bekas ni,, die cakap ni bole letak pad,, nampak cool sket,, tapi aku buat tempat letak brooch,,
kikikiki....
 hahaha,,, ingat tak,, dulu time kecik2 pastu ader beli menda alah ni,,,, pastu kite pasang2kan baju dier,,,,siap ader topi bagai,,, hehehehe.. tapi yang libresse bagi ni ader baju ngan kasut ngan gelang jer
;p
 ni togel lagi ni,,, jom jom jom,, pakai baju,, hehehe,,,, ader 2 baju jer die bagi...
 tenenenettttttttttttttttttttttttttttt
;p
bye! 
dah abes kelas,,,
nak balik suda,,,
salam
:)

Tuesday, November 29, 2011

:: Mari Berfikir ::





Cuba fikir,,, dan pilih seorang sahaja sebagai sahabat, teman baik anda,,,
Kemudian,,,, fikir semula,,,
Adakah seorang yang anda pilih itu akan memilih anda sebagai sahabat, teman baiknya juga???



:: Forum Perdana Ehwal Islam ::

17 November 2011

Friday, November 25, 2011

:: Semalam ::

Yuhuuuuuu,,, lunch hour smalam makan kat Selera Kampung,,,, pastu g MP nak beli barang sket,,, then beli cream puff ntok kak jamie kat MP,, alih2,, kitorang pon turut terjebak beli jugak,, hehehee... si fagha lagi best,, nampak benda warna warni,, pastu tanya aku amenda benda alah tu,, aku da gtau tu eskrem,, tapi taknak caya,, memang nak kena panah tau budak ni,,,,,
 eskrem stoberi ngan yogurt stoberi,,, sedap2,,,, boleh beli lagi,, takyah susah2 nak g BR....
cream puff die pon sedap gak,, buy 3 free 1
:)


Then kitorang balik opis,,,, ader students aku nak jumpa tanya pasal esemen,,,, pas asar barulah kitorang pulang,, pulang??? eh,, tak tak,,, g tesco jap,, pastu g JJ,,,, hehehe,,,  kan dah gaji,, haruslah cuci mata jap...
;p

 kejap kejadahnya,,,, sampai ke malam berjalan,, letih wokk kaki den,,, dapat la rembat 1 kasut,, hehehee,,,, fagha pon.. ehem2,,, hidung pakai kat kaki ek bang?
;p
aku malas nak makan time ni,, sebab kenyang lagi lunch tadi,, so,, temankan budak ni je la kat see you,,,,
 
 pastu,,, tetibe rase nak makan cokelat stick ni plak,,, aku cakap ngan fagha nak makan kat krusi kat sini,, taknak bawak kete dulu sebab kompom comot! hahahhaa,,, sebetulnya,,,, memang comot pon! bengong punyer budak dok snap2 coklat comot kat gigi,, kat mulut.. jaga la kau
;p






:: Simply Fish ::


 23 november 2011



:: Biar Gambar Berkata-kata ::

bersabarlah... ini dugaan-Nya :)

Thursday, November 24, 2011

:: Wedding Kak Wan Semat ::


20 November 2011

Assalamualaikum :) &.... Good day ;D

Kitorang today ader trip,,, wedding trip,,, kenduri kak wan,,, kat batang kali,,,, so,, semuanya 7 orang yang from melaka,,, kitorang g 2 kete,,, kak afzan g sendirik ngan family die... okay,, 1st check point kat Tol Simpang Ampat tu :)
Gerak bapak awal pagi,,, hehehe,,, dalam kol 9.30 :)



disebabkan kak wan dah datang bilik & lukis peta siap2 kat aku,,, maka-nya,, aku la yang akan lead,, hahaha,,, naseb la korang caya kat aku,, aku adalah pakar dalam bab sesat menyesatkan ni,,,
dah la tak pernah pergi batang kali tu,,,, haha
;p
ni kete blakang kitorang yang folo
;p












eh eh,,, lapar ler,,,, nak kencing ler,,,,hahah,,, ader orang tu dah memekak giler babeng kat blakang buat suara SOPRANO "LAPA,,,,LAPA,,,,LAPA...." giler SAIKO okeh!!! hahaha,,,,
so,, kitorang stop kat RnR Seremban
:)
 Alhamdulillah,,,,
sampai jugak tol rawang,, hehehee,,,
then meneruskan perjalanan
;)
 
 Alhamdulillah :)
sampai jugak akhirnyaaaa,,, harus bangga ni dengan pencapaian diri sebab tak sesat!!! hahaha,,,,
weh yana,,, ko kena berbangga jugak
;p
 nampak sangat masing2 kebulooqqqqqq....
sampai2,, salam tuan umah,,, tak pandang kiri kanan,,, tros amek makanan
;p
ish ish,,, nampak tak sape kat depan skali tu????
;p
 makaaannn yookkkkk,,,
ish sadis ler,,, aku amek makanan sikit jer,, sebab ingatkan dorang nak makan lagi second round,,,,
rerupenyer takder,,,
haha,,, lapar la ko sorang2
;p
 
 kak wan tak siap lagi time ni,,, ader kat umah singgah,, ngah nak mekap,,, siap2,,,
so,, kitorang g tengok pelamin jap,,, posing2,,, tulis2 kat guest book
:)
 
 
 
 yang ni semua ada,,, kak afrah takde,,,
 
 yang ni lak fagha yasmin tak tarak
;p

 Pastu kitorang g umah singgah lak,,, lepak2 duduk sana sementara nak tunggu kak wan berarak,,, nak bersanding,,,
 
 okeh,, farah,, ko paling tak boleh blah,, nak feeling2,, pastu ader yang ngaco kat blakang buat tak gheti jer kan,,,, hahaha
aawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww......
hahahhahahahaahahahahhahahhaa
tak cukup gelak ni,,
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
*puas*
;p

 ohmaiggggooooodddd,,,,
nak accept ke tak ni????
hahahahhahaa
 nak pilih bunga mana 1 ni weh????
;p
 
  eh eh,,, nak time dah ler,,,, jom jom,,, hehe,,, tak pasal jer farah kena angkat bunga telur,,,, berat ker bang???? hahahhaa
   

 hahaha,,,, pengantin dok tengah2 panas,, kitorang kat blakang berteduh bawah pokok,,,, sangaaattttt bagooossssss kan
;p
 
 time ni kak wan ngah sanding,, kitorang menempek kat tepi tembok nak nengok,,, pastu sorang2 g tepung tawar.. kecuali kak afrah jer tak tepung tawar,,
ngapaen sih???





nak balik sudahhhh,,
jom,,, posing jap kat banner ni
:) 
ko pahal farah kat bawah????
;p
seb bek aku tak crop jer muka ko tros,, hahhaahhaa



peeehhh,, mentang2 jumpa sedara merah ka sini,,, tak nyempat2 nak bergambar jugak ko kan
;p


hujannn lebat wokk time on da way balik tu,,,, giler lebat,, sampai tak bape nak nampak jalan,,,, budak berdua ni dah selamat mam ke alam laen,, terkial2 la aku drive sorang2,, hahaha, kak fadh join kak siti naek kete die,,, pastu ape lagi,,, pasang radio,, volume kasi kuat giler babeng,, nyanyi memekak sorang2,, hahahhaa,,, lantak la,, janji aku tak ngantok sama
;p

benti balik kat rnr somban,,, solat jamak tros
:)

takkan nak tros bali,,, rase macam lapar,,, makan ler jawabnya,, aku macam malas nak makan nasi,, so,, beli pau ajer,, tapi tak sedap,, sebab tak bape nak panas,, eleh,, tak sedap pon,, abes jugak kan ko makan
T______________________T



Pastu ader la orang tu kan,,, lapar lagi,, sebab makanan yang dorang beli macam tak bape sangat,,, mee tu rase kapur,,,, so,,,,, kefsi pulakkkksssssssssssss,,,, ish ish,,, perut tong btol kan,, haha,, mati lah aku kena lahar kang
;p

nah,, kalo nampak mak cik ni kat kefsi somban tu,, tegur2 la yer,,, kesian makcik ni,,,, die keje parttime kat sini,,,,
ade sape2 perlukan bibik???
boleh jugakk,,,
bisa diatuurrrrrrrrrrrr
;D
 mencik,,,mencikk,,, mencciiikkkkkkkkkkkkkkk!!!!
hahahahahhaa,,, benci tau tak,,, si pembuli yang senior2 ni membuli diriku yang junior ini,,,, diriku yang putih suci bersih ini,,,,
aaggghhhhhh,,, mencciiikkkkkk lagi,,,,
hahahahhaahaha
nak tau kenapa????


ggggrrrrrrrrr....


kena mendengus dulu



hahhaa


tau tak gaya yang tangan di dada mata ke atas tu????


tau tak????




taaauuuuu kaaannnnnnnnnnnnnnnnn......


okay,, fine,,, bagos kalo tau! sape tatau boleh terjun bangunan dari tingkat 16 kbm ni,,,,


pastu dorang soh buat gaya macam tu nak amek gambar,,,,




aku yang suci murni ni pon dengan tak bersalah buat la mengikut arahan kan,,,,



 kang dorang cakap derhaka pulak~

so,,,,
nak tengok tak ape jadi????



ready????



sedia????


amek napas dulu....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
hahahahahhaa,,,,,, korang memang nak kena!!!!
tipu! tipu! tipu!
korang pandang kamera!!
tak pandang atas pon!
kak afrah sorang jer yang separuh lurus bendul~
aku sorang jer yang lurus bendul~~




*tutup PC,,, layan jiwa sorang2 nak marking assignment student*


Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails