Saturday, October 29, 2011

:: Konvokesyen UiTM ke 75 - Sidang Satu :: PART VI

Entri last ni aku boh gambar jer,,, hehehe,,,, layaannnnnnnn :)

















_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

:: Konvokesyen UiTM ke 75 - Sidang Satu :: PART V

Special part,, hehehe,,, petang tu time nak berpecah jap coz naeman ngan amadan nak g melantak,,, macam nampak seseorang yang sangat dikenali,,, peeehhhh,, skali tu,,, datuk rektor seyh,,, kitorang pon ape lagi,,, g approach datuk tros,,, hehehe,,, seb bek datuk cam kitorang,, ingat yang kitorang staf uitm mlaka,,, hhehehee,,, datuk pon tak sangka jumpa kitorang kat sini,,, hehehe,, rezeki
:)


best best,, nampak tak topi phd yang aku pakai tu??? tu datuk punyer,,, datuk pakaikan kasik pinjam kejap,, hehhee,,, merasa la den pakai,,, nak pakai yang sendiri punyer tatau biler,,,
hehehe,,,

gambar berdua pulaks,,, hehehe,,, pastu aku yang baek hati lagi mulia dengan tanpa belas kasihan meng-upload gambar ni kat fesbukk,, kasi bikin panas sama itu geng2 di melaka,,, hehehehe,,, paling tak leh blah dorang cakap ni super impose,,,
ohmaigod~~~~
hahahha,,



pastu amek gambar kat bawah plak,, datuk sporting seyh siap nak berjubah,,, hehehe,,, ada 2 jubah,, tapi kitorang pilihkan mintak datuk pakai jubah yang macam kat bawah ni,,, hehehee,,, sambil2 tu,, naeman tepon kak ila gtau kitorang amek gmbr ngan datuk,, boleh plak kak ila tak caya,, ish ish,,, hehehee
chantek
:)

hehe,,, akhirnya sampai pon kak ila,,, amacam kak???
caya tak??
kikikiki,,,,



:: Konvokesyen UiTM ke 75 - Sidang Satu :: PART IV

Ehem - ehem,,, batookk pulaks,,, kikiki,,, part 4 ni pasal amek2 gambar sebelah petang plak,,, yang ni dengan CS771 mana yang ada,, hehehee,,,, family aku drop aku kat fac,, dorang g shopping barang dapor + barang ya nak balik perak kat tesco shah alam tu ha,,, so,, den pon join dorang ber-snap2,,, hehehee,,,, aini raja ni tak aci tau,, siap balik umah sempat tukar baju,,, hahahhaa,,, selamba je kan ko mek ;p


Malam tadi mek ni wat status,,, gambar konvo die sume hilang,,, huhuhu,,, cian kamoo mek,,, so,, den boh jer gambar banyak2 satu2 yer,, nnt bole save,, besenyer den gabung2kan ajer dalam 1 gambar,,, ehhehhehee,,,, terharu tak?? terharu tak?? ;p
nanti bagi alamat umah yer,, nak pos CD konvo nyer gambar kite2
:)



amad ader jugak,,, hehe,, tak silap aku datang awal tu nak jumpa Dr Daud,,, petang tu join kitorang,,,, dapat la lantik ko jadi tukang amek gambar weh,,, toce toce,, trimas,,,, kikiki ;p
nah! ader gaya tak? hahaha
;p

kawan baek
:)
aku nak gak amek gambar ngan amad weh,,,,
thanks amad datang,,,
adia mana weh?
haha


ish ish,, bedah kepochi tol ko ni kan,,,,
macam-macam,,,
hahahaha

okay! baru ready,,,
haha

yang ni keje ajim,, kezen lin,,, thanks jugak coz sudi jadi tukang amek gambar ntok lin n da geng! haha
gambar ni pon aku tanpa segan silu cilok dari fesbuk ko lin,,,,
;p

ari first jer ader menda alah ni,,,
kang die cabut ler tu,,,

(^_^)






haha,,, yang kat bawah2 ni sume 90%++ gambar pasal lambung2 mortar board weh,,,, bape banyak take wa tatau,,, korang layankan ajer la yer,,, hehehhee...

mek ni nape muke sedey????
hehehehe

nganga weh,, nganga,,,,
haha

woi naeman,,, ko nak ke mana tu??? spoil btol budak ni,,
hahahaa,, kalo aku kejam,, aku crop jer ko,,,
hehe

hahaha,,, sambut weh,, sambutttt
;p

okay,, kiter baling tinggi banyak tau...
;p

pastu ajim ajar lempar ke depan pulak,,,, macam nak maen baling seliper tu,,, nak bagi gambar cantek kata nyer,,,,
jom jom try,,, haha,,, tapi hasilnyer takde kat sini,,, tunggu lin bagi aku softcopy la yer,,,
;p

hancuuurrrrrrrr,,,,,
hahahha

gasaaakkkk kau ler,,,,,
janji jadi kat kamera ajim
hehe


haha,,, aku rase dalam kamera mek ni tu mesti ader gambar aku jugak kalo dah gayanya amek cenggini
;p



moh kiter,,, ke padang pulakssss

giler kedekut nak bukak mata weh,,, hahahaha,,,, al sebab musababnya,,, time ni dah hujan rintik2,,, pastu kalo baring,, for sure ler air hujan tu masuk dalam mata kan,,, hahaha,,, kale kuning yang kat bahu tu siap dah basah berbintik-bintik kena air hujan,,,, time amek gambar ni kitorang standby tutup mata dulu,,, then biler ajim soh bukak mata nak snap,,, baru kitorang open da eyes,,, hahaha,,, giler kentang dolllll,,,,



okay, okay,, part 5 pulaks,,,
coming,,,,, cominggggggg.............
hehehe

:: Konvokesyen UiTM ke 75 - Sidang Satu :: PART III - versi video



Versi video pulaksss,,, hehehee,,,,, jooommm layaannnn :)

video

ni time Tuanku Agong ngan Raja Permaisuri baru jer sampai
:)

video

ni time nak check perbarisan
:)



video

time nak masuk dalam dewan
:)


:: Konvokesyen UiTM ke 75 - Sidang Satu :: PART II







yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,, second part aku nak citer pasal dalam dewan plak,,,, :) ready???? sila sila,,, hehehheee

seb bek nama kitorang dekat2,,, boleh la duduk sebelah2 borak,, kikiki,, kalo tak kompem buhsan melangok sorang2.. huhu,,,

mereka mereka yang duduk di depan den,,,,
:)
aini suria, eni noreni, ahmad nur azam,,,

mereka mereka yang duduk die ceruk hulu sana,,,
;p

skali blakang aku kak ila la weh,,
hahahha,,,

Alhamdulillah,,, 20 orang kesemuanya
:)

tak lama lepas tu,, Agong pon datang,, tapi kitorang kat dalam,,, so,, tengok kat skrin besar tu je dulu,, hehehee...

ni amek dari fesbuk lin,,, heehhee,,,
from lin oso
:)
wuaahh,, pakai pepel,, bangga la ko kan mek ni,,,
;p

yeaahhh,,, Agong da mencemar duli masuk dewan
:)
da vip on da stage
:)

wuaaahhh,, datuk rektor melaka pon ader
:)



ape?? mana permaisuri agong duduk???
meh meh nak tunjuk,,,

queen duduk kat area parents tapi tempat khas yang ntok vip punyer,,, aras 2
:)

ayahanda Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar memberikan ucapan amanat:)


ada lebey kurang 1000++ yang grad ntok sidang satoo ni yer tuan-tuan dan puan-puan,,, ko ingat kitorang nak duduk tegak zip mulut jer kat dalam tu sementara nak tunggu giliran???? oh,, no no no no nooooo,,, hehehheee,,, harusssslah snap snap
:p
kak ila,,, time ni aku tak sure kak ila da tukar kasut ke lom,,, sebab kasut yang kak ila pakai tu macam ada defect sket,,,, naseb baek kaki lebey kurang saiz ngan mida,,,, dapat la tukar kasut lain
:)
paez pon duduk kat area blakang aku jugak,, tu wan,,, membe baeknyer...

time ni lom dapat scroll lagi,,,, posing ler kejap potrait pitcha,,, hehe,,,
oh ya,, kitorang nyer nombo 500++,,, kire tengah2 la kan,,, kitorang siap buat bench mark lagi time biler nak touch up... so, tengok dalam buku tebal tu,,, time mereka-mereka yang from sains pentadbiran naek pentas,,, ape lagi,, touch up ler,,,, kakakakaaaa

shomeellll,, sorang btol kan tudung,, sorang pegang cermin
:)
yiieehaaaaaaaaaaaa,,,,, Alhamdulillah dah selesai naek pentas,,, hehee,,,, lepas bukak mortar board dalam dewan tuh,,, kua jap nak membuang pape yang patot,,, hehe,,, toilet kat DATC ni chantek,, selesa
:)
statistic's graduates
:)

yang menda alah 1 malaysia tu,, cenderahati alumni
:)



selesai sudah majlis dalam dewan,,,, time die nak announce penerima yang terakhir,,, gile bergema dewan bersorak,,,, lega sebab dah final person,,, kikikiki,,,

jom jom jom,,,, posing jap sorang2 kat bunga segar ni,,,,
:)

skema skemot dooollllllllllll
hehehee,,,


CS771
::mek ni, kak linda, tinee, eni, SS, aini suria, lin, fara, gg, kak hana::
::azam, naem::

geng pepel tak pandang kamera laks,,,, aiyaarrkkkk

okay,, naem boley masuk,,,
hehehee

dengan geng alza pulak
:)
amondo la ekau ni tak ready lagi oi,,,
hahaha,,,
okay,,, nice one,,,,,
heeheheheheee



Alhamdulillah,,, dapat jugak konvo,,,,terima kasih ya Allah,,,, mula-mula masuk uitm dulu,,, memang dah tau master n phd nanti,,, agong yang akan bagi skroll,,, kebetulan time tu Sultan Mizan yang jadi agong,,, time tu dah pasang niat moga2 aku sempat konvo dengan baginda,, sebab sebab,,,, sebab,,,,,, aku rase Agong ni jer yang hensem compared to others,,,, hehehehee,,,lagipun baginda muda lagi,,, :) semangat sket,, takdelah kena bongkok sebab pernah tengok gambar yang before this sebab yang menyampaikan tu duduk atas kerusi,,,,




keluar dewan,, tros carik mak,,, tak stay lama pon time tu,, tros gerak ke intekma sebab nak amek gambar studio,,, giler laju aku kena menapak nak ke kereta,,, sebab nak kejar masa,,, kua dewan jer time tu dalam kol 1,,, kol 2 ayoi ader kelas,,, so,, kena lah cepat2 amek gambar family,,, hohohoho ,,, perot aku memang lapar giler weh tak makan dari pagi,,, lepas amek gambar bagulah lunch kat restoren gembira,,,, hahaha,,, gembira sungguh yer,,, ayoi tak join time ni coz nak g kelas sudaaa,,,



part III aku nak share video video mahal u oolllssssssssssss
;p



Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails