Thursday, June 30, 2011

Song For Bapak




Layan video ni plak jooommmm,,,,
lepas solat baca doa ni memang terbaekkk wookkk
:)
anda buat,,, anda dapat,,,,



semmmppuuuttttttttttttttttttttttttttttt



teeeeetttttttttttt
;p




Sunday, June 26, 2011

:: Kisah Saya Pada Senin Sampai Jumaat Di Melaka ::

Selasa - 21 June 2011



Giler malas weh aku nak berkemas,,,, hohoho,,,, ingatkan nak gerak kua umah before tengah hari,,,, last2,,, kol 12.30 baru aku kua umah,,,,sebabnya terkial2 nak ngemas,,,, berpeluh2 den nak sumbat masuk bonet,,, dengan tilamnyer,,, dengan almari,,, baldi,,,, beg baju,,,, hahahahha,, gasak la kau...


Kat highway memang tak banyak kete,,, giler bosannnnn,,,, hahahaha,,,, naek mengantok pon ade time drive,,, sebab ko sorang2 je kat highway tuh,,, hohoho,,,, eXit tol simpang ampat,,,,


mari bayar tol
:)

ke kiri kita yok,,,, sila ikot signboard
=p


dah masuk waktu zohor,,,, singgah masjid ni kejap

suke masjid2 kat melaka ni,,, chantek2 =)
i looiikkeeeee
hehehee

jumpa ni dalam toilet lepas solat,,, hahaha,,,,
dalam toilet pon nak berpantun
=p


Next meneruskan perjalanan ke UiTM Melaka,,, ni 1st time aku bawak sengsorang ke melaka,,,, taktau pon jalan nak ke sini dari highway tuh,,,, folo signboard jer,,,, Alhamdulillah jumpa :)

pintu masuk UiTM Melaka
=)



Masuk UiTM,,,, carik bangunan pentadbiran sebab nak lapor diri kat kak mawar,,,, bagi borang2,,, kak mawar explain pasal pakaian,,, cuti,, medical,,, dan yang sewaktu dengannya,,, lepas setel briefing sket2,,,, buat finger tec plak,,, nombor aku 1980,,,, nombor pekerja lom dapat lagi,,, tunggu kol dari shah alam dulu =)

bahagian pentadbiran
:)

ni kak yati tengah nak wat kan finger tec aku
:)


Pastu kak mawar kol puan zurina,,,, koordinator aku,,, tapi die ade kat uitm bandaraya (KBM)....nak tanya pasal jadual,,,, so, puan zurina mintak aku datang KBM esok pagi... kol 10 ke atas,,,


Lepas dah siap2 semua,,, kontek mira,,, die kat bangunan akademik (BA),,, kete aku dah la padat giler,,, hahaha,,, bawak mira ngan farah(hzemate aku),,, berhimpit la dorang 2 duduk kat seat co-pilot tuh,, seb bek 2 2 kecik jer,,, hehehehehee,,,,


Sampai jer umah,,,, mulakan sesi memunggah mengemas barang,,,, gilo poloh2 lagi den ni ha,,,, hahahahaa,,,,, loteh,,,,,


yezzaaaaa,,,, harus berjimat,,, pakai almari kain tuh ajer,,,, hehehee,,,, ni kan 1st time aku dok umah sewa,,,, so,, memang takdelah menda alah nih,,, sume nak kena bli baru,, huhuhu,,,, nak pasang????? aku tak reti,,, hahaha,,, seb bek ade mira ngan farah,,,, sampai 3 orang dowh nak pasang wardrobe tuh,,,,kikikikiki,,,, tilam tuh tilam baru jugak,,,, beli kat jalan reko jer,,,, ngah promosi,,, harga sebenar rm225,,, pastu jadi rm 79,,, den rembat je la,,, huhuhu,,,, almari pink ngan hijau tuh beli kat tesco,,, soh abah pasang siap2 kat umah,,, hehehee,,, tikar tuh amek kat bilik toha+ayum,,,, aku taknak bawak senonyer,,, tapi omak den suruh jugak,, sebab die cakap bilik tuh simen,,, nanti kaki bisa,,,, hohoho,,, bawak je la,,,, heheehehe

oh ya,, aku kan pakai streamyx,,, bodben dah terminate lama dah,,, so memang takde internet,,, hahahahhaa,,,, sangap gak la nak online,,, =p
tapi seb bek ade tv + astro
:)

ni pandangan depan umah sewa aku,,,, wohohoo,,, agak besar umah yang tengah nak wat kat depan ni,,,,

3 3 kete disumbat masuk,,, hehehheee
:)




Rabu - 22 June 2011


Bangun pagi sebab nak finger tec,,, then lepas mira abes kelas,,, mintak die teman aku ke KBM,,,,nak jumpa puan zurina,,,, puan zurina cakap now jadual staf dah stabil,,, tapi kebetulan time tuh ade sorang lecturer ni laki die masuk spital,,, so aku ganti kejap,,, take over kelas die buat sementara waktu,,,, jadualnyer die tak bagi lagi,,,, balik lendu,,, jumpa puan ku plak mintak jadual dari die,,, aku kena ajar intensive mathematics ntok budak pra-perdagangan,,,, jam kredit aku stakat nih 10jam seminggu,,,, 1 ari aku kena ngajar 2 jam,,, alhamdulillah takda kelas malam,,,, =)

puan ku ngan puan zurina dah bagitau awal2 ngajar student pra-diploma ni memang challenging,,, hehee,,, takpela,,,,insyaAllah,,, i'll try my best :)


poyo poyo jer nih kat dalam lab,,,
hhhehehhehee


Malamnya kitorang bertiga ke tesco cheng,, nak beli barang sket,,, pastu dinner sana skali,,,,

aku dah lapar giler,,, pastu nak tunggu sizzling siap macam lambat jer,,, g western jap order nih,,,, huhuhuhu,,,, lapoorrrrr,,,,,


ni dinner aku,,,, rase??? kurennggg la,,, tak bape nak sedap,,, tol cakap mira,,, food court die tak bes,,, hoho,,,


Lepas mentekedarah,,,, baru gi bli barang2,,, hahhaa,, time membeli belah tuh,,, giler kecoh dowh kitorang,,, sebok dok carik barang yang harganya lebih berpatutan,,, alaaa,,,,, senang cakap carik yang murah la kan,,, al-maklum la,,, nak tunggu gaji,.,, memang lambat la kan,,, hehehehe,,,, seb bek takde student time tuh,,, kalo tak mesti malu giler,,,, bapak berkira,,,, kikikikki,, kitorang borong hanger,, penyangkut yang tampal kat dinding tuh,,, air mineral botol besar,,,marker,,, duster,,, bla,, bla,,, bla,,,,




Khamis - 23 June 2011



Lepas finger tec kat bangunan bahagian pentadbiran,,, g jumpa Dr Phang pulak,,,, nak amek manual dari die,, pastu dengar briefing sket pasal kelas yang aku akan amek petang kang,,, pasal background student,,, pasal dah ajar sampai mana,,, pasal attendence,,,, then lepas dah settle,,, kitorang g bekfes kat menggong,, alor gajah,,, aku sarap roti kosong jer,,, ngan teh ais =)

mengada dak mira ni,,, haha,,, takmoh pandang sebab tudung tak jadi,,,,
=p


Alhamdulillah kat lendu nih ramai yang aku kenal dari shah alam,,, so takdelah kial2 sangat,,, bunguks je si naemah ni panggil aku freshie,,,, senget tol,,, haha,,, gambar kat bawah nih blah kiri mida ngan kak ila,,, dorang dulu amek stat,, tapi kitorang ade 1 kelas sama dulu,,,, input output,,,, so kenal la,,, hehee,,, yang belah kanan tuh pulak naim ngan amad,,, amad tuh Gay sejati member baek si naemah ni,,, dulu pernah datang time open hze umah amad,,, so,,, kenal la jugak,,,

Gengster Sutera Indah + Gengster Ayer Paabas


Ade ke patot dorang namakan kitorang bertiga ni gengster durian tunggal,,, mana hawt weh,,,, hahhahahaha,,,, tak bes tak bes,,,, kasa height baru up-to-date sket,,, hehehhehe,,,, poyoossssss =p


Gengster Durian Tunggal Kasa Height... haha,, nama nak glemer ajer,,,




Kelas arini stat kol 2.30,,,, ada banyak lagi masa,,,, wohoho,,,,, cuak gak beb time nak masuk 1st class,,,, lepas zohor kat umah,,, gerak masuk uitm,,, time tu nak dekat 2.30,,, aku nak masuk kelas dah,,, tapi naim cakap rilek dulu,,, jangan masuk dulu,, lecturer baru kena masuk lewat sket,,, kasi psyko student,,,


Sengal punye naemah,,,, banyak la ko punyer psyko,, hahaha,,,, Alhamdulillah,,, kelas pertama ni leh handle =) seb bek malam tadi dah stadi sket2 manual tuh,, xdela kial2 sangat,,, aku ajar subtopik rational form arini,,, yang ade long division tuh,,, lepas dah abes ajar,,, bagi soalan sket kat dorang,, then soh submit =)





Jumaat - 25 June 2011

Kelas pagi arini,,, kol 10.30.... arini aku wat quiz chapter 2,,,, giler bagus dorang ni,, senyap giler time quiz,,, macam jawab exam lak,, hehheee,,, tapi nak dekat2 abes masa,, ade la yang bising2 cakap2,,,, hehehehe,, standard la tuh kan,,, lepas setel anta quiz,,, aku bagi assignments lak kat dorang ntok wat wiken ni,, tak bape nak banyak pon soalan,,, asgmt pasal chapter 1,2,3... lagipon buat pairing,,, ringan sket keje dorang :)



Petang tuh lepas log out,,, tembak kampung terus,,, amek puan,,,, then gerak ke kajang,,,,, hoyyeeeaaaahhhhhhhhhhhhhh,,,, heheeehehehe



:)








Monday, June 20, 2011

:: Kisah budak menggelabah lagi jakun macam tak pernah balik kampong ::

Aku malas nak cakap banyak,,,, enjoooiiiceeee je la pitchas budak jakun kat bawah ni,,, nyampah dowh,,,, macam tak pernah balik kampong,,, lagi bertambah menyampah sebab nak amek gambar tak ajak aku!!!! hahahhaa,,, gambar2 ni aku curik kat fesbuk ayoi,,,,, sape tukang amek gambor nyer???? takde orang lain da,,, si qayyum la yang jadi mangsanya,,,, hahaha,,,, tunggu ape lagi???? layaaannnnnnnnn =)











:: Tempe Kaki ::




17 Jun 2011


Ingat gambar aku g bagan lalang???? gambar tu sumer dari kamera si yana masam bombom tu,, hahahahaa,,,, disebabkan beliau memekak sebab terpaksa luangkan masa berhari2 bermalam-malam sampai tertidor depan laptop sebab dok emel aku gambar,,, nak loading lagi,,, bla bla dan bla,,, so,,, aku dengan paksarela nya kena la treat beliau kan,,, hohoho (Padan muka!!! sape soh emel,, tunggu aku datang umah je kan senang,,, hahahhaa)


bukti ke-memekak-an beliau,,, hahahhaha
DONE!ak dah hantar sume pics2 ..selesai tugas aku.LEGA.kalau tak mngacau aku je ko kan.2 hari 2 mlm aku tido depan lptp smpi pagi sbb terlelap tggu email kt ko punya pasal.so ganjarannye ko belanja aku tempayaki deal?
June 15 at 10:37pm · · · See Friendship



nak sangat tempe kaki kan???? hahaha,,,, deal! no problem,,,, hehehee,,,, jumaat malam tu kitorang g alamanda,,,, lupe lak alamanda xde kedai tempe kaki sebijik tu,,, so,, kena la makan kat food court die jer,, kire orait la tu kan,,,, daripada takde,,, hehehhehe.... giler fast & furious kitorang melantak,,, sebabnya time tuh dah pukul 8.46pm dah (ikot jam aku,, haha) ,,,, melecur lidah,,, hahaha,,,, nak tercekik pon ade sebab kena makan laju2,,, macam biasa la kalo tergesa2 ni,, memang jarang je makanan aku nak abes,,,, hohoho,,,, kenapa makan laju2??? sebab kitorang tengok movie skali,, hehehehe,,,,,kol 9 malam movie tu start,,,, dok tengok 321 cinta,,, hohoho,,, not bad la citer tu,,, ada gak part yang aku gelak,,, tang ending yang ada bapok tu yang tak leh blaaahhhhh,,, nak je bagi makan kaki,,,, hahahaha






oh ya,,, time brator nak beli tempe kasi tu,,,, toleh2 blakang,,, macam ade sorang makcik ni yang saangaattt la familiar,, macam biasa tengok,,, tapi tak ingat sape,, puas aku pk,,, hohoho,,,,, so,, abaikan je dulu,,, kot2 sape2 ntah,,, skali tu,, time dok kat meja makan,,,, nampak nora (ex-roomate KMM dulu),,, hahahhaa,,, gile sengal,,, rupe2nyer makcik yang aku nampak tadi tuh mak nora,,, hehehee,,,, cumanya dulu free hair,,, now dah pakai tudung,,, tu yang aku dok fikir2 sape laaa,,,, hehehehee,,, tak sangka jumpa nora kat sini,,,=)


ni aku tepek gambar nora :)






lepas movie,,,, aku tak balik umah pon,,, dok tido umah yana,,, nak balik pon dah lewat,,, lagipon tadi aku amek die kat umah,, senang sket g 1 kete sebab memang dah bajet movie abes lambat,,, so,, mmg dah plan nak tido umah yana jer,,, hhohoohohoooo....



pagi besoknya,, sarap dulu (giler tak malu anak dara bangun jer dah ada sarapan,, hahahahaha,,,,, masyeh makcik susa2 jer,,, siap ada nasi lemak ngan kuih muih,,,hehheehehe),, then aku chow balik umah,,,, sampai umah jer mandi,, pastu gerak g econsave ngan mak ngan ayum,,, nak beli barang sket,,, tengah hari kol 12suku amek nana kat umah,,, then gerak g kenduri kawen umah pian (kang aku upload gambor,,,entri berbeza of coozzzzz,,, haha)... lepas zohor gerak balik kampung plak,,,, ngan mak, ayoi, ayum,,,, sebabnya aku nak tengok umah sewa,,, plan minggu depan nak lapor diri kat melaka,,,,, hohohohohoho,,,,




wedding sufian

18 June 2011
Taman Kajang Utama




Attend wedding pian ni ngan nana n ain kudus,,,, memula g umah ain,,, then tukar kete naek kete ain lak,, hehehee,, den bawak keto bapak den,, bosa lak raso eh,,, masuk jer kete,,,, soalan best aku tanya,,, "bawak kad tak??" hahaha,,, sengallllllll,,,,, masing2 tak bawak,,,, ain lak mmg tak dapat kad sebab dah abes,,,, memang senget,,, hahaa,,, aku memang pernah g umah pian time open hze dulu,,,, tapi,,, al maklum je lah kelebihan aku ni bab nak ingat jalan,,, hahahahaa,,,,, pastu aru terkial2 nak online,,, seb bek nana ade BB,,, yang tak leh blah nyer biler dah jumpa gambar peta umah pian dalam fesbuk,, tak reti nak beso kan gambar,,, hahahaha,,, skrin BB kan tak bape nak besar,,, hahaha,,, gasak la,,,,, maen hentam jer kitorang,,, aku lak try nak ingat jalan sket,,,,, pastu nampak signboard yang tulis wedding pian,,,, seb bek! hahhaa,,,, folo ajer,,,,, alhamdulillah sampai =)


giler comot aku weh,,, maen rembat jer baju ape yang takyah gosok,,, nak kejar masa,,,,
hahhaha,,,, kantooiiiii
=p

first time jumpa tempat basuh tangan portable cenggini,,, best! hahah,,,siap ada sabun bagai,,, i looikkkeeee,,,,,

amek apam ni sebab suke nengok kale die,,, hahhaa,,, rase die??? biasa je macam apam biasa,,, cuma macam ada filling kat dalam ikot flavour :)

menu tambahan,,, hehehehe,,,,, menu utama lupa nak snap,,,, tapi makanan die memang sodap hingga menjilat jari,,, haha,,, kali ni aku makan licin,,, tatau la sebab den lapar ke ape kan,,, hehehe,,, tapi aku rase macam sedap =p





lepas makan,,,, amek gambar ngan pengantin :) meh nak knalkan,,, pian ni classmate aku time skola rendah dulu,,, time darjah 5 & 6 if tak silap,,, sama2 pakai baju pink,,, naek sama 1 bas uncle,,,

siyes aku rase macam gemok giler time nih,,,
haha,,, lantak ah
=p

before berambos,,, hehehe,,,, sebenarnya nak tunggu mak pian jap,,, sebab nak salam kerok (betol ke aku eja ni weh? haha)... last2,,, bagi kat bapak pengantin jer,,,, hahaha,,, sebab kitorang nak chow dah,,, aku nak balik kampung sudahhh,,, kejar masa lagi,, haha






nak tengok gambar sporting sang pengantin????
macam biasa,,,,,
sila rajinkan diri,,, hehehehe






























































































































































































(^_^)v



Congrats Pian & Ayu,,,,
semoga kekal bahagia ke akhir hayat
insyaAllah
Amin
:)




::Result Result dan Result ::

17 Jun 2011

Alhamdulillah,,,, result dah keluar akhirnya,,,, tgh2 malam kol 12 dok online nak try2 bukak cek result,,, tapi tak dapat jugak,,, sudahnya,,, aku landing je tros,,, pagi tu kol 4.30 bangun balik,,, peeehhhh,,,, debar la jugak time nak klik tu,,, tapi debaran die tak sedebar macam sem 1 ngan 2,,, maybe sebab dah dapat hint2 sket kot.... =p


Result??? Alhamdulillah,,, tapi ade sedikit kuciwa disebabkan perpuluhan 0.01 itu,,,, hwaaaa...... xpela,,, tu namanya takde rezeki,,, hehehehehe,,,, <3


apa pon,,, boleh gumbira sebab boleh konvo,,, hehehehe,,,,,





:: Bagan Lalang ::

12 Jun 2011



Si Konah telah mencadang 1 aktiviti yang drastik pukul 11.30 malam tadi,,, katanya nak ajak wat sumthing,,,, aku???? on ajer,,,, hahahahaha,,,, asalkan kena ngan time,,,, =p
si pencadang ajak g bagan lalang,,,, aku memang tak pernah pergi,,,, so,, tak pat nak bayangkan camne tempat tuh,,, cuma die cakap macam ade pantai tapi tak sure leh mandi ke tak,,,, so,, standby je bawak baju,,, pergi pakai jeans,,, ni konon2nya nak lepak2 je,,, ala2 berkelah,,, haha,,,, aku pon tak sempat nak prepare makanan sebab dah lewat,, nak g kedai mana ade bukak,,, haha,,,,



so,, set jam awal pagi,,, aku readykan sandwich jer,,, haha,, tu je yang sempat,,, lepas subuh terus siap2,,, then mariam datang umah,,, tros heading to teras jernang,,, sampai sana,,, tukar kete lak,, bawak si kancil itu,,, nak ke bagan lalang ni masing2 tatau jalan,,, tapi seb bek si syepah ni ader,,, tapi 2 kali gak terlajak,,, sebab dok khayal leka berborak,,, hahaha,,, tak kesah la,,, janji sampai,,,, =)



singgah beli sarapan jap,, haha,, kang kebuluq lak,,,
ktrg beli nasi lemak ngan kuih sket2
;)

suke beskal ni,,,, hehehe,,,, tapi goyang inol lak gambor nyer,,,


sunrise
=)

dah sampaiiiiii
:)

wehhhhhh,, tak tahan weh tengok pantai,,,
huhuhuhu,,, lama tak mandi cenggini,,,
hahahahaa,,,,
jakun!


ok,, meh jalan ke depan sket,,
haha

tringat najeb ler tuh,,, kikiki

lubang2 ketam
:)

posing kejap yok
:)

ko tengok!!!
apa pon tak boleh!!!
hahaha

cari harta karuuunnnnnnnn

jumpa ketam besar ni,,,
tapi dah mampos
hehe

tengok,,, tengok,,,,
kaki dah cecah air,,,
hahahaha
tak sabar nak mandiiiiii

aku tak reti nak boh caption ntok gambor ni
haha

obor-obor,,,
kalo brani,, sila lah pijak,, sila lah belai,,,
hahahhaa

errrkkkssss!!!!
hahahhaa

ko bajet kan weh?????
haha

tengok,, mariam pon terpaksa kena posing gak,,,
hahaahha

melayan perasaan
=p

aku nak gakkkkkk
haha

bagi chance la kat minah 2 orang ni
kikiki




tak ready,,, haha

dah,,, jom blah,,,,
kite sarap jap,,,,
hahaa,,,
pastu baru serbu pantai mandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,
jaoh gak kitorang jalan ke tengah ni,,,
nak patah balik macam rase jauh lak,,
haha

haha,,,, senget tol la,,, si yana nak amek gambar ber3 sendiri,,,,
last last,,, gambar die yang tak nampak,,, takde bakat weh kau,,, haha

aku pakai seliper pinjam,,, haha,, seb bek dalam kete yana ada spare,,, sebabnya slipe aku mcm tak seswai lak nak bawak g pantai,,, hahaha,,, mano lah den tau,,,,seb bek gak saiz kaki lebey kurang,,, hahaha,,,,
;p

singgah kedai ni jap,,,,
dari dulu lagi nak beli satu menda alah ni,,, hahaha,,,
memang bukan jiwa budak beso,,,

tadaaaaaaaaaaaaa,,,,,
dapat jugak beli,,,
hehehhehee....
tugu negara
=p

pastu nak cari 'alat perlindungan',,,,
tapi kedai ni tutup la plak,,,, lom bukak lagi,,, maybe sebab awal lagi kot,,,, hohoho,,,,
so,, malas mau tunggu,, hati tak sabar nak mandi,,,, kite tukar baju dulu,,,,, then makan,, lepas mandi baru beli...
kikikiki....

tapi tetap nak belek2 jugak tuhhh,,,
haha





ni la menu bekfes kitorang,,,,
mana yang mampu jer,,,
kata survivor,,,
haha,,,,
poyooosss

tangan2 raksasa,,,
haha

giler pedas weh sambal nasi lemak dier,,,,
tak menahan aku,,,
hahahaa,,, mariam pon sma tak tahan pedas jugak,,,
hahaha

sila makan kuih ntok hilangkan pedas,,,
haha

dah macam hendon dah aku tengok,,,
haha,, padan muka,,, tudung spare tak bawak,,, pakai mana yang ada jer,,,
kikiki





********************KAMI SEDANG MANDI MANDA DI WAKTU INI DAN BUAT AKSI BEBAS BAJET TAU SWIMMING,,,, BEST WOO SEBAB TAK RAMAI ORANG,,,, AKU NAK BELAJAR TERAPUNG PON TAK LEPAS2,, HAHAHA,,, SORI,, WA TAKOT AIR,, TAKUT LEMAS,,,, KIKIKIKI,,,,NEXT TIME LA YER WA BLAJA,,, HEHEHEE,,,,, GAMBAR MANDI MANDA MEMANG TARAK SEBAB SAPE NAK JAGA KAMERA BAGAI WEH,, HAHAHA,,, YANG LAWAK KUNCI KERETA LETAK SELIT ATAS KEPALA AKU NGAN YANA,,,, GILIR GILIR,,, HAHA,,, KADANG2 MARIAM TOLONG PEGANG,,,, HEHE,,,, OKAY,,, MASA MANDI MANDA DAH HABISSSSS =p **************************




Lepas mandi rase ape??? harus la lapar kan,,,, hahahhaha,,,, so,,, amek beg baju,, g tandas,,, mandi,,,,ko nak tau,,, giler sengal,,, towel pon tak bawak,,,, hahaha,,, pepandai la ko kang nak lap2 bagi kering ntok pakai baju balik,,, gilerrrrrr sengeetttttt hahaha,,, sebab memang tak bajet pon nak mandi mandi ni,,, hehehehehe,,,,,, seb bek mariam ade bawak tuala kecik empat segi yang tuala muka tuh weh,,, gilir2 lah pakai ntok keringkan rambut,,, haha,,, ko pakai,,, perah,,, pakai,, perahhhhh..... piiiirrraaahhhhhh,,, hahahaa



Lepas dah setel2,,,, g carik tempat melantak,,,, jooooommmmmmmmmmmmm folo kitorang,,,, hehehehehehe

dahh hitam sebab berjemur,,, haha,,,, matahari dah tegak dalam kol 12 baru kitorang naek atas,,,, hehehe,,,

ada rahsia di sebalikkkkk
;p




ko memang suka bajet artis kan weh,,,
ahahhhaa
takpe,, aku paham
=p


makan cucur udang jap,,, kuah die sedap,,,,
hehehe

gayut ngan as,,,,,
time aku takdelah ko nak datang umah kan as,,,, nasebbbbbb,,,,
haha




ni aku punyer,,,, mi goreng taknak pedas,,,, giler banyak kicap die,,, tak sedap,,, hahahhaa,,,,, so,, tak abes makan
=p









weeehhhhhh,, aku dah malas nak bubuh caption,,,, hahahahahhaaa,,, tatap la gambar dulu yer...







Pas mentekedarah,,, (aku tak kenyang wehhhh)... hahahha.... nak lepak2 tepi pantai,,,, coz nak balik cam awal lagi la plak,,,, amek tikar,, bentang,,,, berangan! haha















haha,, amek kau! kacauuuuuuu bergambor,,,,
kikiki


mentang2 tikar tuh ko punyer,,,,
aku kena halau weh dok atas pasir!!!
hahahhhaa,,,
propa je ni
=p


ni ntah sape yang korek ,,,,
aku nompang jap,,,
hehehhee













sedap je korang tido kan,,,,
aku???? mana boleh tido,,,
rase tak slamat,,, hahahhaa,,,, nak tau sebab aper?????
tengok bawah ni,,,
haha
straight jer weh,,,, ni pemandangan aku time baring,,,
hahahha,,,, memang lah takleh nak tido kan,, kang dok lelap2,,, si buah kelapa ni menjunam tepat ke arah aku plak,,,
dah jadi 1 kes,,,
hahhahaa







ada banana boat jugak kat sini,,,
tapi mcm tak bape sangat,,,
sebab pendek jer,,,
so,, takleh nak naek ramai2 sangat,,,









takleh nak tulis tulis sebab ranting ni kurus sangat,,,
ayoyooooo,,,,






kemas yokkkkkkk
jooommmm pulangggggggggggg

ko pahal konah?????
haha








nak tengok gambar kitorang terbakar burn burn????
hahaha,,, memang takde upload kat mana2 pon,,,,
rajin2rajin la scroll ke bawah,,,
hehe



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

--
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
--

-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
--

-
--

-
--
-
-
-
-
-

-
hahahahhahahaahahahha,,,,
gelak laaaa,,,, memang masing2 dah gelap....
hehehehehee






p/s aku nak siap2 g melaka ni,,,, doakan slamat sampai yer
marilah bertugas
haha,,,
poyoosss
:)






Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails