Tuesday, May 31, 2011

:: Fana's Wedding :: Part III

Olla~~
Jom layan part 3 plak,,, time ni dah kat umah fana,,, kitorang jumpa 1 tempat parking baek punya,,, takdelah nak kena himpit2 ngan kete laen,, hehehehe

baru jer sampai
:)

port baek punyer,,,
hehehe,,, senang nak kua parking
:)

nampak khemah blakang tu???
:)


si cengeng yang belum lebam lagi matanya
hahaha

nampak tak kain pepel tuh,,,
tuh kain time mak fana kawen dulu,,
cuurrrllassss giler,,,,
memang ada sentimental value wa cakap sama lu,,
:)

ni aku close up sket
;)


meh aku nak tepek sekor2 bergambor ngan pengantin,,, hehehehe






ehem-ehem,,, korang prasan tak cincin rehan ngan ain ni??? sama doowwhhh,,, beli kedai sama,,, hehehhee,,, kebetulan,, yang rehan mak die adiahkan,,, yang ain ni adiah besday tahun lepas kalau tak silap,,, cuma yang bezanya,, rehan nyer cincin 3 layer,, ain nyer up sket 4 layer,,, kikikiki


berangan,, berangan kan korang ni feeling2,,,
hahahhaha

less than three
:)

love u BFF

korang layankan ajer lah kegedikan kami
hehehehe

menggedik gedik santai lagi,,
i looiiikeeee
hehehee

errr,,errrr,,,
kasi formal kejap
haha

peace yo!
(^_^)

haha,, kasi chance la kat minah ni nak feeling2 bajet ayu layan2 kejap,,,
hehheehe

rehan pon!
hahahhaa

time ni sesi fana nak kenalkan riaz ngan kitorang
hye!
;p


(^_^)



hurrrmmmm,,,,,,
who's next???
jeng jeng jeng
tuungggguuuuuu,,
gaya,, bayang2 macam dah nampak
hehehe

dah,,,
jom balik homestay,,,
malam kang nak datang ntok event potong kek pulak,,,
bes bes
hehehee


:: Fana's Wedding :: Part II



Assalamualaikum! hehehe,,,, proceed to part two plak,,, jom layan,,, :)


dah check in kat homestay,,, dok gledah2 beg sebab nak iron baju,,, haruslah komot kan baju nyer sebab dok sumbat kat dalam beg tuh,,, hehehee,,, seb bek aku ngan ain bawak iron,, pastu tuan punya homestay pon ada sediakan 1 iron,, so,, takdelah nak kena queue panjang :) gilir2,, mana yang nak mandi dulu,, mana nak iron baju dulu,,,, i looiikeeeee,,,, sistem giliran,,, hahaha,, mentang2 tesis pasal queuing,,, sengal~~ ;p


lawak tol gambar ni,,,
macam perusahaan kecil-kecilan ntok meng-iron baju,,,
kedai dobi,,,
hehehe

gambar ni pon bes,, bratur nak bersiap,,,,
hahahaa
autaaaa
lakonan semata-mata
hehehe
oh ya,, kitorang pakat pakai blue colour,, atas permintaan pengantin perempuan,, hehehe
nahhh,,,
spesel,, kasi tepek gambor rehan sorang2,,,
hhehehee
on da way nak g majlis nikah,,,
ko nampak tak mak datin tuh???
yang tu kes spesel,,,
aku import dari sri lanka,,,
hahaha

Align Centermasjid ara kuda

si gedik datin konah menampakkan kegedikkannya,,
hahahaha,,
abes la ko kena bahan kat sini
;p

keadaan dalam masjid
:)

close up sket,,

kyusyuk mendengar
;p

ececececeeyyyyy
;)

salam dengan MIL

fana kawen ni takda wang hantaran,,,
dorang nye style kena bagi macam perhiasan barang kemas
:)

sarung cincin
:)

ehem-ehem

sape sape yang 23 tahun ke bawah sila tutup mata
kikikikiki
;p
gelang
:)

pakai rantai plak
:)

sambil2 tuh kitorang dihidangkan dengan manisan ni,,,
sedap,,, kaleful
hehe



rehan & yana



time nih macam rushing sket,,,
tak sempat nak amek gambar ngan laki fana skali dalam masjid,,,
huhu
nak pulang dah,,,
gerak ke umah fana ntok makan-makan lak
i looiikeeee makan2,,
hehe

jom jom

mari mari
hehehe





to be continued
:)

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails