Saturday, February 26, 2011

:: serta paksa by Mat Luthfi90 ::


Assalamualaikum semua :)
meh layan bideo ni,,,
suke layan video2 budak ni kat youtube :)
nak layan gak???
klik SINI
:)
enjooiiceeee :)


ni video terbaru die,,,
tolong kasi pomot sorang pembuat bideo kat youtube jugak,,,
ini anwar hadi
bes bes bes


hehehehe






(^_^)



Friday, February 25, 2011

:: Rahsia Kenapa Kiter Solat 5 Waktu ::

Ali bin Abi Talib r.a berkata : "Sewaktu Rasullullah
S.A.W duduk bersama para sahabat muhajirin dan ansar,
maka dengan tiba-tiba datanglah satu rombongan
orang-orang Yahudi lalu berkata :"
Ya Muhammad,
  kami hendak tanya kepada kamu kalimat-kalimat yang
  telah diberikan oleh Allah kepada
  Nabi Musa A.S. yang tidak diberikan kecuali kepada
  para Nabi utusan Allah
  atau malaikat muqarrab."
  
  Lalu Rasullullah S.A.W. bersabda: 
"Silakan bertanya."
Berkata orang Yahudi: "Sila terangkan kepada kami 
tentang 5 waktu wajibkan oleh Allah ke atas umatmu."
  
  Sabda Rasullullah S.A.W.
  "Sembahyang Zuhur
  jika tergelincir matahari, maka bertasbihlah segala
  sesuaatu kepada tuhanNya.
  
  Sembahyang Asar itu ialah saat ketika Nabi Adam 
A.S. memakan buah Khuldi.
  
  Sembahyang Maghrib itu adalah saat Allah 
menerima taubat Nabi Adam A.S., maka setiap
  mukmin yang bersembahyang Maghrib dengan ikhlas
  kemudian dia berdoa meminta
  sesuatu pada Allah maka pasti Allah akan mengkabulkan
  permintaannya.
  
  Sembahyang Isya'
  itu ialah sembahyang yang dikerjakan oleh para
  Rasul-Rasul sebelumku.
  
  SembahyangSubuh adalah sebelum terbit matahari, 
ini kerana apabila matahari terbit, terbitnya di antara dua
  tanduk syaitan dan di situ
  sujudnya tiap orang kafir."
  Setelah orang Yahudi mendengar penjelasan dari
  Rasullullah S.A.W.
  
  Mereka berkata: "Memang benar apa yang kamu katakan
  itu. Muhammad, katakanlah kepada kami apakah pahala 
yang akan didapati oleh orang yang sembahyang.
  
  Rasullullah S.A.W bersabda:
  
  "Jagalah waktu-waktu sembahyang terutama
  sembahyang yang pertengahan, sembahyang Zuhur, pada
  saat itu nyalanya neraka Jahanam, orang mukimin yang 
mengerjakan sembahyang pada ketika itu
  akan diharamkan ke atasnya wap api neraka Jahanam pada
  hari Kiamat."
  
  Sabda Rasullullah S.A.W. lagi:
  
  "Manakala sembahyang Asar, adalah saat dimana Nabi
  Adam A.S. memakan buah Khuldi. Orang mukmin yang
  mengerjakan sembahyang Asar akan diampunkan dosanya
  seperti bayi yang baru
  lahir."
  
  Setelah itu Rasullullah S.A.W. membaca ayat yang
  bermaksud:
  "Jagalah waktu-waktu sembahyang terutama sekali
  sembahyang yang pertengahan., sembahyang Maghrib itu
  adalah saat di mana taubat Nabi Adam
  A.S. diterima.
  
  Seorang mukimin yang ikhlas mengerjakan sembahyang
  Maghrib kemudian meminta sesuatu dari Allah maka Allah
  akan perkenankan.
  
  Sabda Rasullullah S.A.W.
  
  Sembahyang Isya' (atamah). Katakan kubur itu
  adalah sangat gelap dan begitu juga pada hari Kiamat,
  maka seorang mukmin yang berjalan dalam malam yang
  gelap untuk pergi menunaikan sembahyang
  Isya' berjamaah, Allah S.W.T. haramkan dari terkena
  nyalanya api neraka dan diberinya cahaya untuk
  menyeberangi titi sirath.
  
  Sabda Rasullullah S.A.W.
  
  Sembahyang Subuh pula,
  seorang mukmin yang mengerjakan sembahyang subuh
  selama 40 hari secara berjamaah, 
diberi oleh Allah S.W.T. dua kebebasan iaitu:
  1. Dibebaskan dari api neraka
  2. Dibebaskan dari nifaq.
  Setelah orang Yahudi mendengar penjelasan dari
  Rasullullah S.A.W. maka mereka berkata:"Memang
  benarlah apa yang kamu katakan itu wahai
  Muhammad (S.A.W).




credit to akulah-tendou

:: Dibuli Pembuli ::




Assalamualaikum semua,,, Salam tengah ari =)

Aku dok godek2 lagi cd cd lama aku kat bawah meja ni,, Pastu jumpa satu video hampes ni,, Ni time KLK (kegiatan luar kolej) Ko-K silat aku,,, Kalo tak silap ni time semester 4. Tahun 2007 kot,, MaksuDnya dah 4 tahun lepas. Buat kat Hosba Valley kot,, Kat Jitra. Pastu malamnya macam ada makan2,,, budak2 ni pulak maen macam2 game la kan,,, Antaranya macam kotak beracun tuh (jangan kata ko tatau ape tu game kotak beracun). Slalu kalo ada game2 cenggini,, aku memang sangat la bernasib baek,,, sangat jarang terkena,,, tapi aku ingat lagi malam tuh aku dapat rase aku akan kena sebab berdebar giler giler. Siap bagi tau kat orang sebelah aku yang jantong aku debar giler nak mam~ sebelah aku time tuh sape ek? Zaza ke Aini ntah,, hehehe,, Skali,, amek kau! memang betul lagu tuh stop time benda alah tu kat aku. Cis.~~~



Gasak kau la weh,,, nak tau ape aku kena buat? Sila berjalan macam kucing berjalan a.k.a catwalk. Memang sengal ubi! Aku tatau camne nak cover malu. Dah la depan dorang sumer. Nak nangis pon ader time tuh.


Nah,, tengok la gaya budak ganas jalan bersepah-sepah! hehehe. Bapaakkk laju. =p

video

dengar suara sumbang last skali tuh???
"Bontot goyang lebey sket!!!"
Tuh suara musuh ketat aku,,,
Musuh gelanggang aku,,,
Si Zaza Bontot Mantap.
Hahahaha




Bubbye!!


(^_^)





Thursday, February 24, 2011

:: Berkilo-kilo ::

Assalamualaikum semua!
Ni kisah benar,,~
Kelmarin seorang teman yang perlu dirahsiakan namanya memberitahu bahawa kandungan lemak dalam badannya berlipat kali ganda lebih dari yang sepatutnya. Time tuh ada member beliau dari satu kampeni kesihatan ni datang wat body evaluation tuh. Dan beliau telahpun berhabis RM300++ untuk membeli minuman kesihatan itu yang insyaAllah akan menyehatkan beliau kembali.




TTEEEETTTTTTTTTTTTTTT!!!!!


STOP!


ok,, tukar ayat. Takmoh skema giler.



Ok,, maka dengan itu,, aku memang sedar la kan yang aku macam dah dipam-pam terutama skali biler tengok gambar time kenduri aini. Kat pipi jer aku rase ntah dah bape kilo ntah. So, Petangnya tu,,, aku mintak kat abah tali skipping kot2 abah ada. Boleh tak abah tanya kat aku balik...

"Ko tahu ke guna tali skipping tuh??""


What the~~~

Cais~


Nah,, ni ler tali skipping nyer.
Haha.



Petang tuh takde orang kat umah,, aku malas nak kua,SO, bersenam dalam umah je la, lagipon ari macam nak ujan,, hehehe. Amek, kau, berpeluh2 aku,, siap gagah nak wat sit up. Aritu ajer aku wat sit up 50 x. Giler gigih bai! Oh ya, selama ni berat aku dalam 50kg... hohoho...Giler sengal,, sampai arini pon aku rase perot aku sakit,, Sebab wat sit up tuh kot,, sampaikan aku nak gelak pon terasa sakit. haha. Pastuh aku cover baek punyer kat adek aku.


"Ni otot muscle sumer nak mula terbina la ni"


Hahahaha,,, jongos!




ni kesah semalam. Lepas konah balik keje,,, G alamanda jap. Aku nak redeem baucer body shop tuh ha. Kalo tak,, burn gitu jer,, rugi la kan. Pastu pow konah eskrem baskin robin. hehehe. Oh ya, kalo korang nak makan sesaja eskrem baskin robin,, better g ari rabu jer,,, pastu pakai la ape yang ada warna pink. Coz ari rabu pink day. Nanti ada lah diskaun cambes sket. G godek web baskin robin :) so, takyah bazir duit, haha.


time ni ngah duduk2 kejap kat bench depan kedai tuh,,,
ngah pk pk nak beli aper


Lama aku pusing pusing dalam bodyshop tuh tatau nak beli ape. Last skali,, amek lotion kat atas ni. Besh! Suker =)



Lepas tuh, dah ada seat kosong,,, serbu kedai eskrem tuh,,, aku amek choc chip ngan Chocolate Mousse Royale. Dap dap sedap :)

*orang belanja haruslah sedap!*
hahaha

makcik ni sepanjang masa bergayut ke kejenya,,
nak aja aku rendam tepon tuh dalam kolam kat tengah tu~
hahaha

wajibbbbbbbb~~
(^_^)

senget dah si konah ni weehhhh


kan aku dah kata,, melekat ngan tepon je kejenyer~
ish ish


Yes!!berjaya!
aku berjaya besarkan mata aku lebih dari mata ko masam!
hahaha


ni muka nak mintak pelempang ke ape ni???
hahaha



Ok,,, stori kat atas ni relate ngan citer aku yang mula-mula tadi sebenarnya,,,, Before nak balik tuh,,, ternampak mesin penimbang yang bayar 20sen tuh. Tros aku semangat nak timbang. Ko tau bape mesin tuh bagitau berat aku nyah??? 54 kg wokey,, diulangi 54kg. Bongoks,, selama ni paling berat aku penah capai 53kg jer,, ni memang dah pecah rekod. Time tuh aje aku dah mula rase mesin tuh penipu. Hahaha,, bila aku nak amek gambar kat mesin tuh,, dia dah halau soh aku twon,, Glabah tol,, tak sempat aku nak snap.



Balik je dari alamanda tuh,,, Tros aku g Econsave nak beli alat penimbang berat tuh. Haha... gigih bai~ yang jongosnya,, tester nye penimbang kat sana pon cakap aku 54kg. Okey okey,, sila la bersenam.

Sekian,

Terima Kasih.






Ko kalo dah dok umah,, boleh ker tahan nafsu makan weh,,
takkan nak bau je lauk pauk mak ko masakkk???
(mak??kantoi aku tak masak, haha)



:: Aishiteru ::



Assalamualaikum,,
Salam sejahtera :)
Jatuh cinta dengan lagu ni,,,
First time dengar pon cambest,,,
Jom layannn
(^_^)








jiwang jiwang skali skala takpe kot~
=p


:: Rileks la beb,, Aku tak sembahyang pon aku berjaya jugak ::




Kita tahu bahawa ilmu itu cahaya, dan tidak akan memasuki hati-hati yang gelap, tetapi kita lihat, kawan kita yang berjudi, yang minum arak, boleh berjaya pula, sedangkan kita terkial-kial walaupun sudah berusaha. Kita tahu bahawa, siapa yang berbuat baik, taat kepada ALLAH akan dipermudahkan jalan kehidupannya, tetapi kita lihat, kawan kita ini tidak solat, tetapi bisnesnya menjadi, kita pula hidup dengan penuh cabaran dan duga. Kita juga tahu bahawa, ISLAM ini agama yang benar, tetapi kita sering melihat orang-orang yang bukan ISLAM itu lebih berjaya, dan ummat ISLAM tertindas dalam kehidupan sempit lagi derita.


Orang bertanya kepada saya. Kenapa begitu? Sekarang ini, yang manakah benar? Adakah kita faham selama ini tidak benar?


Maka saya hendak bertanya kepada anda.


Adakah anda tahu apa itu istidraj?


Istidraj ini adalah satu kalimah, yang sering menunjuk kepada keadaan seseorang itu yang terus dilimpahkan rezeki dan kejayaan yang melimpah ruah dalam kehidupannya, walaupun dia bukan hamba ALLAH yang taat, malah seorang pembuat maksiat yang tegar. Kenapa mereka ini dinamakan manusia yang mendapat istidraj? Apakakah maksud istidraj?


Istidraj adalah, apabila ALLAH memberikan kejayaan, harta kekayaan, rezeki yang melimpah ruah untuk manusia itu menjadi lebih jauh dariNya.


Biasanya, manusia yang mendapat istidraj ini adalah mereka yang tidak berusaha menjalankan ISLAM dalam kehidupan, juga tidak berusaha mengenali ALLAH SWT.


Contoh manusia yang mendapat istidraj ini banyak. Kita lihat contoh yang mudah. Qarun. Apakah anda kenal kepada Qarun? Dia ini adalah seorang manusiayang teramat kaya. Diriwayatkan bahawa, kotak yang mengisi kunci kepada gedung-gedung perbendaharaannya tidak mampu diangkat oleh orang-orang yang kuat. Hal ini hendak menyatakan betapa kayanya dia.


Kisah Qarun terdapat di dalam Al-Quran. Hartanya melimpah ruah. Segala perniagaannya menjadi. Segala pelaburannya mengembang. Hartanya makin hari makin bertambah, sedang yang bertambah semalam tidak pula luak digunakan.


Tetapi bila Nabi Musa cuba mengingatkannya berkenaan semua kekayaannya itu datang daripada ALLAH, maka Qarun dengan angkuh menjawab,


“ Tidak, semua ini adalah hasil dari ilmuku”


Lihat. Lihat apa kata Qarun. Tidak, semua ini adalah hasil dari… ILMUKU. Dia nyata semakin jauh dari ALLAH, walaupun kekayaannya menjadi, rezekinya melimpah ruah dan sebagainya. Dia saban waktu memperlekehkan pengikut-pengikut nabi Musa yang terdiri dari orang miskin dan hamba.


Apakah pengakhiran Qarun? Dia akhirnya ditenggelamkan ALLAH ke dalam bumi dengan seluruh hartanya. Kisah ini terdapat di dalam Al-Quran.


Nah… Apakah itu yang kita mahu?


Sebab itulah, saya hendak mengajak saudara-saudari berfikir, apakah yang akan timbul di dalam hati kalian apabila kalian ini jenis yang melazimi dosa-dosa, melakukan maksiat, kemudian kalian berjaya di dalam peperiksaan atau perniagaan. Apakah yang agaknya akan timbul dalam jiwa kalian?


Saya yakin, 99% akan merasa begini, “ Tengok, aku tak solat pun berjaya. Siapa kata solat tu bawa kejayaan?”


Apakah yang akan terjadi kepada anda ketika itu? Anda berjaya, tetapi anda semakin jauh dari ALLAH. Itulah istidraj.


Maka jangan gusar bila tidak berjaya. Cuba lagi. Hubungan keimanan anda dengan ALLAH itulah yang pertama sekali perlu anda perhatikan. Jika anda berjaya membina hubungan keimanan yang baik, insyaALLAH, datanglah badai apa sekalipun, anda akan mampu melaluinya.


Sebenarnya ALLAH suka menguji hamba-hambaNya yang beriman. Terdapat satu kisah yang saya suka baca ketika saya masih kecil.


Terdapat dua orang nelayan. Seorang penyembah berhala, dan seorang lagi muslim yang taat kepada ALLAH. Ketika menebar jala, yang menyembah berhala menyebut nama berhalanya, manakala yang muslim membaca bismillah. Bila jala diangkat, yang menyembah berhala mendapat banyak ikan, manakala yang muslim, hampir sahaja tiada ikan untuknya pada hari itu.


Malaikat yang melihat keadaan itu bertanya kepada ALLAH.


“ Ya ALLAH, apakah yang telah berlaku? HambaMu yang menyekutukanMu, KAU berikan dia rezeki yang banyak, sedangkan hambaMu yang menyebut namaMu, KAU tidak memberikan DIA apa-apa”


ALLAH menjawab,

“ Yang menyekutukanKu, tempatnya memang sudah pasti NERAKA. Maka apalah sangat rezeki yang pasti akan hancur itu jika Kuberikan kepadaNya? Tetapi HambaKu yang beriman itu, AKU hendak mengganjarkanNya syurga, maka AKU suka mengujinya untuk melihat kebenaran imanNya”


Nah, jangan anda kecewa bila diuji, tidak berjaya di dalam peperiksaan walau sudah studi, gagal dalam perniagaan walau kemas menyusun strategi. Itu semua adalah sebahagian dari ujian ALLAH. ALLAH menguji hanya untuk mereka yang dikasihi. Bukankah ALLAH SWT ada berfirman,

“ Apakah kamu mengira KAMI akan membiarkan kamu berkata kami beriman sedangkan kamu belum diuji?…”


Jika gagal terhadap satu-satu perkara, itu perkara itu. Anda masih belum gagal dalam kehidupan. Teruskan usaha, selagi nyawa masih ada. InsyaALLAH ALLAH akan memberikan sesuatu yang bermakna kepada anda. Bersangka baiklah kita kepada PENCIPTA kita.


Maka sebenarnya, bila hidup kita digegarkan dengan masalah, hendaklah kita rasa bersyukur. Tandanya, ALLAH masih lagi dekat dengan kita. Ujian adalah tanda kasih sayang dan perhatianNya kepada kita.


Mustahil anda suka senang sebentar di dunia, di akhirat yang kekal abadi nanti anda merana. Anda mahukan istidraj?


Saya yakin tidak..


Anda tenang sekarang?


Anda wajib untuk tidak berasa tenang jika anda berbuat dosa, dan anda berjaya. Sebab itulah, muhasabah diri itu penting. Untuk kita sentiasa periksa bagaimanakah hubungan kita dengan ALLAH SWT.


Aku berdosa, tetapi aku berjaya…. Berhati-hatilah kita agar jangan sampai lafaz itu, atau lafaz-lafaz yang membawa maksud serupa itu terkeluar dari mulut kita.


Mari kita sama-sama duduk, dan bermuhasabah semula.



ni aku copy paste dari fesbuk




Tuesday, February 22, 2011

:: Sabtuday di PutraJaya,,, Versi 2008 ::

Assalamualaikum semua,, Salam sejahtera,, Moga korang semua sehat2 hendaknya :) By da way,, thanks kat korang sebab sudi jenguk2 belog aku ni,, port aku merepek merapu meraban,, hehehehe,,,, Tadi aku dok godek2 gambar2 lama dalam external aku,, Pastu terjumpa plak gambar giler macam budak skolah tak cukup pembelajaran,,, tengok2 details,, tahun 2008,,, hehehhee,,, meh aku share ngan korang,,, hehehhee
Selamat bermuntah hijau,,,
kakakakka~~~
=p


tengah2 atas rumput kat dataran depan masjid tuh ha,,,
gasak ko ler
=p


ain ngah memikirkan future beliau,,,
hehehe,,,
dah ada kampeni kapal terbang sendiri,,,
bagi diskaun baek punyer kat aku tau weh
(^_^)


bapaaakkkkk laaaa hen~
hahaha

kepala 4 dowh~~
hahaha

ehem ehem,,,
terPINK la plak
=p

ni aku malas nak cakap ni,,
stok bebudak skola,,
hahaha,,,
bajet charlies angel la konon kan,,,
berangan jap nyah~


bajet2 korang ni kan,,,
awwww...
(+-+)
hahaha

feeling2 plak ko kan nyah~~
laayaannnn
=)

ni konon nak buat bentuk LOVE la kan,,,
tatau la jadi ke tak,,
hentam saja lah
hahaha

bagi la chance kat dorang berdua ni
=p
aku la jadi tukang mengambek gambornyer
haha

nah,, amek lagi,,
haha

adoiii,,
time ni silau giler seyh,,,
matahari petang2,,,
tapi takpe,,
i looiikkeee
hahaha

dah sama melidi macam pokok ni dah aku tengok,,,
oppsss!!
masam, tuh zaman dulu,,
skang dah di pam berganda2 okeyh
=p

sama la jugak dengan aku,,,
huhuhuhu,,,,
tahun ni biler pakai baju ni,,,
aku rase macam ketat dowh,,
nampak sangat la kan~~
aiiyaakkkkk
hahaha,,,
lantak la,,
nanti2 ler aku working out
=p





wokey bebeh~~
itu sahaja,,,,
yang penting,,,
as a conclusion (ko ingat ko ngah wat esemen ke bai??) haha,,
kalo amek gambo kat putrajaya memang currllassss,,,
cantek!
heheheeh


bubbye!
adios~~
challooo bete



(^_^)


Sunday, February 20, 2011

:: The E-Day :: [aini & yan]

Date: 19 February 2011 (Sabtu-day)
Venue: Sunway Alam Suria




Assalamualaikum semua :) Salam hari ahad! haha, kali nak stori mori pasal pertunangan cek mek aini plak,,, smalam arinya,,, aini wat malam,,, so,, kitorang pon sempat lah pergi sebab kelas kan pagi sampai tengah ari jer :) konvoi 2 kete dari shell plaza masalam tuh,,, kete aku ngan naem,,, lagi lain gerak masing2,,, eja & aidah,, pastu kak zu ngan husband beliau :)



majlisnya start lepas isyak,, sampai2 jer,, kitorang masuk bilik jap,, nengok aini jap,, hehe,, pastu mlantak makan time~ majlis lom mula lagi masa ni,, hehe

CS771

lin,, mara aini,,
tangan die yang kaco,,
hahaha

si budak kecik yang lasak tuh anak kak hana,,,
hehehhee,,,

kitorang lagi yang menempel,,
tak menempel mmg tak sah!
=p




time majlis mula tuh,,kitorang dok lua jer,,,tak masuk dalam,, sebab kat dalam dah penuh ngan family blah aini ngan blah yan,,, dok lua pon bes ape,, leh mentekedarah lama-lama,, hehehe,,, lepas dorang kat dalam da setel,,, baru kitorang lak masuk nak amek gambar :)

ehem-ehem
=p

fara ngan cik tunang
=p

lin ngan cik tunang
:)

si penjaga pintu,,,
wadi,, ko spray perfume bape botol???
kui kui kui
=p





ni antara gambar hantaran yang aku sempat snap







ni kitorang lagi nak enterprame,,
hehehe



kitorang lagi,,,
muntah la hijau kalian semua ,,
hahhaha




pastu agak2 cam dah rase sampai waktunya,,, salam2 la ngan makcik2 aini nak balik,,,pastu aini cakap jangan balik lagi,, nak ajak makan kek,, sebab besday adik die,,, kitorang ape lagi,, stay je la,,, hahahha,, pantang je bab2 makan ni =p

sementara dok tunggu
=p




taraaa,,,,
nym nyum nyum,,,
dap dap dap sedap,
hehe




dah makan kek???? daahhhhhhh,,,, ape lagi,, jom kemas2,, pulang yok kiter,,, hehehehe

bubbye umah aini!
hehehee



To : Aini & Yan,,,
Selamat bertunang,,,
hehehehe,,,
dah boleh wat persiapan kawen da ntok hujung tahun ni,,,
tahniah~
(^_^)






p/s adooiiyaaiiiii,, aku lupe nak snap pic tunang aini
hohoho

:: Nama dia Suriana ::




lepak2 ngan sue kat pusan~~
kedai bakery yang sodap tuh
:)



gambar ni tipu okeh,,
patot aku adalah sipindik yang sangat terserlah kalo berdiri sbla su,,
hahahahhah



:: Kelam Kabut Serabut ::


Assalamualaikum~~
Salam sejahtera semua!
hehehe



Korang kalo tengok gambar kat bawah ni,,
jangan lah tertipu dengan mengatakan kitorang ni tekun buat keje,,,,
padahal,,,,
yang ado~~
kelam kabut kejar masa,,
huhuhu,,
nak anto "sesuatu" itu,,
gilos la,,,
patot kena anta kol 9.30 malam,,,
tapi DR A lanjut sampai 9.45 jer,,
tuh pon berpeluh2 kitorang siapkan,,,
huhuhuhu
oh ya!
gambar2 kat bawah ni,,
boleh dikatakan semuanya wadi yang snap,,
sebab ape???
sebab die dah siap terlebeh awal kooottt!!
bole?
haha
layannn~

tulis cepat2 weh,,
kang naya jer tak siap
kakaka

fara sangat siyes dah tekun okey
haha

ko jangan menung je aini nengok menda alah tuh,,
cepat siapkan
=p

lin,, tangan tunjuk sini,,
mata pandang sana
=p

ok,,
gaya ummi mithali wat keje,
hekhek
=p

ni la wadi nyer
mentang2 keje ko da siap,,
rileks je kan,,
haha
takde keje si wadi ni snap tulisan segera aku,,
cais~~
macam cakar ayam
huhu

ni plak,
si atok naem,,,
orang wat "sesuatu" tuh kat area fakukti,,
ko selam badak je nak wat kat umah kan,,
sampai2 nak dekat 9.30,,,
kial2 nak siapkan~

gambar ni aku yg amek,,
hahah,,
soh wadi tipu2 konon2 wat keje
hahaha
bunguks~

aini!!!
bangun!
hahaha


ni time nak compilekan,,,
nak staple bagai~~
sape yang tolong antakan "sesuatu" ni???
nak tau???
layan bideo kat bawah ni,,
hahahhaa
giler kelam kabut~


video





hahhaha,,
jeng jeng jeng,,,
ni gambar aku ngan kak azrah esoknya tuh,,,
lepas kelas SM,,,
ktrg ngah diskas pasal esemen LM,,,
pastu kak azrah lak baru kua kelas,,,
ko nak tgk kak azra pakai camni lagi lepas ni,,
harapan la kan kalo xde event~
hahahha
so,, cepat2 aku mtk tlg fara snap,,
haha
=p




Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails