Monday, January 31, 2011

:: Oh! ::








Oh! Sangat lah kurang rajin nak betolkan proposal ni. Sangat tak ada semangat. Sangat Kurang Suka. Sangat kurang rajin mahu membaca. Oh oh semangat, marilah datang! Oh idea menulis,, marilah tiba! Cepat weehhhhhh~~~








:: KEnduri Kawen Lagik ::

Date:30 Januari 2011
Venue: Area Kuala Selangor




jangan terpedaya,,
yang blakang skali tu dah anak 3 hokkay
=p

menyebok tol 2 budak ni nak g makan kat meja pengantin
=p





tokey walid
=p

dua budak sengal yang menyengal
haha

penyangak zombi gengster kampung dusun
gggrrrrrr


memang sah sengal budak 2 ekor ni
haha
memang tak menyempat
kui kui kui

ko tengok,,
pak ngah pon kena paksa join,,,
kayaaa tu,,
motong getah 3 hari dapat 2k,,,
masyukkkk

ngan cik da
:)
wife kepada tokey walid

lepas dah setel kat umah kenduri,,,
berkumpul balik kat masjid kat kuala selangor tu nak solat zohor,,,
pastu lepak kat pondok ni jap makan cendol durian ngan buah limau
:)



Maher Zain - Insha Allah (Malay Version)




Assalamualaikum semua :)
Jom layan lagu InsyaAllah versi malay
(^_^)










Saturday, January 29, 2011

:: Kronologi Sebalik Tabir Sambutan Hari Kelahiran Liyana Azman ::




Assalamualaikum :)
Kali ni nak stori pasal di sebalik pembikinan sambutan hari jadi yana gems!. hehehe.. Kira da making la ni kan :) yang tak tengok gambar lagi,, boleh kelik SINI . :)



Kitorang kan suka last minit nyer plan. So, mcm2 la idea yang klua kat inbox kat fesbuk tu. Memandangkan moks nak g pangkor ari ahad tu yang bersamaan dengan hari beliaw diberanakkan,, terpaksa la celeb awal sket. Dah alang2 sabtu tu kenduri kawen rozana,, baek wat time aritu jugak. hahah. Senang sebab semua dah keluar. Tapi still tak cukup korum sebab Aby takde. Tapi,, takpelah,, orang dah kawen kena paham.. hehehee.




So,, dah tau nak celeb lepas kenduri rozana,, haruslah makanan time celeb besday tu ringan2 je kan sebab dah makan berat kat kenduri. Lebihan mungkin pada aksesori nya :). Puas aku nak cari mana tempat yang jual2 belon2 terapung bubuh helium gas tu. Las2 teringat yang akak2 senior dulu ada boh gambar dorang kat kedai tu. So, aku pon google la kan. Alhamdulillah jumpa! Tapi takde kat area kajang. Tapi ada kat shah alam. :) So, ari rabu lepas jumpa puan F, g cari kedai tu. Alhamdulillah lah jumpa. Bes weh kedai ni :) Sume barang pon comel2,, cantik2, kaleful2 :)




Bestttt kan! hehehe,,, Orang kedai tu cakap kena tempah awal kalo mau amek ari sabtu. Sebab banyak tempahan. So, aku pon booking la belon siap2 sebab plan nak amek lepas kelas sabtu tu. huhu. Yang sedeynya, Dato msg kelas kensel. So, terpaksa amek belon ari jumaat. Kedai ni tutup kol 8 malam. Jumaat tu aku gerak awal sket g kelas sbb nak g amek belon tu. Tapi hampeh nyer syepah,, ntah mana2 ntah die bawak aku,, abes sesat. Huhu. Last2 jumpa gak jalan :)
Oh ya, sebenarnya dah tempah belon banyak2 yang leh terapung tu. Tapi orang kedai tu cakap belon yang macam tu tahan 9 jam jer, So, memang kena kensel la kan. Aku amek belon yang tahan 3 4 ari tu jer. Ngan crown :)




okey, setel pasal belon. Ni nak stori pada hari kejadian lak. Dah pakat ngan noliban ntok setting tempat sebab die tak g kenduri rozana. hahaha. Kek ngan barang2 aksesori lain noli yang carik. Ain pon ader jugak carik2 :). Dah la masa hari kejadian si masam ni nak pergi jalan tar lepas kenduri rozana ngan noli. Siap nak bawak baju ntok tukar. Haha,, gasak ko la moks kena tipu ngan kitorang. Beria2 jer. Hahahaha. Lepas kenduri rozana tu, cepat2 ain bawak kete g bangi kopitiam sebab memula tu noli dah sesat. Hahahaha,, lawak la weh. AKu risau jer kalo tak sempat. So, lengah2 kan masa ngan mayam, pergi toilet la,, pergi cucuk duit la,, nak pergi beli air la. Hahahaha... yang ado! =p



Lepas dapat green light dari dorang yang dah stand by, baru lah gerak ke tempat kejadian :)
Okay,, pastu aku dah malas nak citer,,, hahahahaa,,, malas dah nak menaip.
hak hak hak
=p



:: Menyambut Hari Kelahiran Liyana Azman Pada Sehari Sebelum ::






♥♥♥CELEBRATE BESDAY YANA GEMOK♥♥♥

BILA??? = LEPAS KENDURI KAWEN ROZANA
TEMPAT??? = BANGI KOPITIAM
SIAPA ADA??? = KAMI SEMUA =p




jadi lah kau perempuan joget,,
hahaha

moks dah tak sabar nak melahap dah tu,,,
makan kenduri tadi punyer banyak pon tak cukup gak,
haha
(aku tipu =p )

jaga-jaga api tu weh,,
kang terpadam tak sempat nak make a wish
=p

rehan yang aku tengok semakin kurus,,
makaaannnn banyak sket yer nyah~
=D


meriaahhh u ollss
=)

aku ponk nak gak,,
hehe

gosip gosip sarawak
=p

::noli::
tukang men-setting tempat,,
hehehee,,,
masyeh noli,,
jumpa gak ko tempat ni dengan susah payahnya,,
hehehehee,,
lupe nak soh ko pakai baju kurung gak
=p
mariam a.k.a. pemandu WUU
:)


belon best!
:)

goosiiipppppppp
=p

besday gurl dengan belon beliau

selamat hari jadi yana mok!
haha
bes giler dapat panggil ko moks banyak kali dalam entri ni
haha

giler malu weh posing kat sini
kui kui kui
mentang2 sama kale ngan kapcai
=p

sesi penulisan kat crown masing2,,
hehe,,
crown la sangat!
=p
naahh!!
tengok ni ape moks tulis kat aku,,,
slalu tulis "cun" jer,,
tapi tukar "moks" lak
hahaha
=p

kau dah tua weh
::25::
tambah 5???
30 mak!!!
aawwwwww
=p

posing jap sebelum ke tempat seterusnya
:)

weeiiii,, aku tak ready lagi
huhu

okay~~
snap!
haha
pemilik WUU

nampak tak paper bag silver kat seblah tu?
tu adiah aby bagi,,,
die tak pat join,,
sebab in law beliaw datang umah
:)





Lepas makan-makan ringan-ringan tiup-tiup kek,,, kitorang chow ke Malaysian Idol plak. Dorang nak wat kerja giler pergi karok dengan pakaian yang sangatlah tak seswai ni weh. haha. Seperti yang kita sedia maklum. Aku adalah saaangaattt liat kalo nak g karok! Hahahha.. Folo je la :) 2 jam beb dorang amek tros. Oh ya! nak bagi info sket. Pusat karok ni baru bukak. Kat jalan reko. Memang boleh nampak dari tepi jalan. Dekat dengan Hotel Reko tu. Dekat gak ngan petronas baru bukak tu. La ni ada promosi. sampai 12/13 feb kalo tak silap aku. 1 jam RM10 jer weh. Pergi lah. hehe. Bes! sebab semua baru. Sound pon tak pecah. Selesa pon selesa :)




nampak tak muka budak tak rela tu???
hahahha

kalo nak menyempat memang tak sah!
=p

bilik karok kitorang
:)


aku dok paaaling ujung skali,,
sebab nak elak mic!
hahaha



dah puas melalak,,,
stand by nak pulang
:)







Ehem-ehem,,, nak tau tak apa makna WUU kat atas tadi??? ni ha,, tengok bawah ni,,, hehehee,, Nombor tu nombor wajib beli weh! hehehehe,, :)

ok,,
muka dah berkilat,,,
wrap!



hehehehe


:)




sila tekan older post di bawah ini
=p

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails