Saturday, December 31, 2011

:: Happy Birthday Mama Aniq! ::


 14 December 2011


Haha,, weh,, bagi laluan sket,, aku nak flash back jaooo sket,,, hehe,,, nak update citer pasal besday kak ila aritu,,, kitorang celeb kat Kedai Pakcik Keny JJ Bandaraya,, lepas maghrib,,, so,, haruslah ramai yang still pakai baju g keje kan,,, hehee,, aku ngan farah tak balik umah pon petang tu,, stay kat opis jer senang :)

 time ni ngah tunggu orang SR tulis2 ataas kek,,, apesal la ko buat muke seposen weh!
 


Then,, setel beli kek,,, kitorang tros g keni,,, yang laen lom masuk lagi,, so,, wajib la poyyo2 jap...;p

 
 hoyeaaa,, semakin ramai
:)


 
 
 
 budak 2 orang ni sebok jer nak soh aku amek gambar,, banyak plak tu,,, mmg nak kena ni,, hahahha,,, ko jangan la terpedaya ngan keMESRAan dorang ni,,,,,
padahal.......
jeng jeng jeng.,,,,
hehehhhee


 amek kau! blakang tabir nye gambo,,, hehehe,, macam bergaduh sebab dimadukan laki yang sama jer korang ni joyah bedah oiiiiiiii,,, hehehehehhee
 
 pastu tetibe plak ader orang tu suro nak amek gambar ngan reserve ni ha,,, tapi,,, musykil plak,,, kak ila tu bukan takat reserved,,, dah SOLD OUT dah pon! hahaha
 
 
 okay,,, bubbye!


To kak ila: selamat hari lahir,, semoga panjang umur,,, dimurahkan rezeki,, dipermudah segala urusan,,, cepat2 dapat adik ntok aniq! heehehhee
insyaAllah,, Amin
;)

:: Test 2 pulak,, Finance ::

 23 December 2011 jugak ;p
 
 
 
 
haha,, akhirnyaaaa,, setelah lama tak update blog,,, dapat gak aku upload gambar2 ni,,, baru adil dan saksama,,, hehehe,,, sebab aritu ader student cakap aku bias sebab tak amek gambar kelas dorang,,, tu sebelum aku privatekan blog la kan,,, ;p

:: Test 2 pulak,, HR ::

 23 December 2011




















haha,,, kenapa fara ader?? sebab ader 3 students die nak nompang kelas aku ntok test,,, makanya,,, die pon kena lah jaga skali,, hahaha,, sambil marking paper,, terkebil2 jer aku tengok ko weh
;p

:: Test 2 pulak,, Insurance ::

 22 December 2011

 
 

 

 esoknya time nak marking,,,, 
pastu terperasan ader student siap buat nota kaki kat bawah...
;p

Thursday, December 22, 2011

:: Test 2 pulak,, International Bisnes ::

22 December 2011




 amacam??? syok jawab soalan???

ni aku ader gambar paling tak leh blah....


apesal???


memang tak leh blah,,,,


meh scroll ke bawah...





-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




ready????





amek napas dulu taw....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 

 
hahaha,,, ape ntah masalah ko zarif,,,
jawab test pakai sluar,, kat lua pakai kaen pelikat,,,
memula aku masuk kelas budak ni siap plaster selotep mulut bagai,,,
konon2 taknak bercakap la kan time exam takut aku tangkap meniru
;p




paling aku bengang,, ader student bawak toyol okay,, ingat aku bodo???
geram tol rase,, selamba badak jer ko bawak 1 helai siap ngan jalan kerja kan,,, nak ajer aku koyak kertas tu depan2,,,seb bek tak sampai ati,, huhuhuhu

:: Special Token ::

Dah nak masuk study week,,, so diz is da token for my students,,,, sajer suke2,, hehehe,,, goodluck guys!!! :)

:: Old Town ::

 19 December 2011
 
 teman farah berbuka today..
aku kenyang,,,
so,, makan roti 3 keping ni jer,,,
seb bek sedap...
kenyang 8 juta kali ganda,,,
hehehe,,
:)
menu atas tu aku lupe aper,,,
kuey tiaw kot,, jangan try,,
tak sedap!


 nah,, aku tepek gambar orang lapaq
;p

:: Meatball Ikea la,, Aper lagi,,,, ;p ::

17 December 2011
balik kajang wiken ni,,,
ari sabtu g ikea ngan mak, toha ngan ayum,,,
kalo dah pergi ikea,, wajib la makan meatball..
kan kan kan,,,
hehehehe,,,
buurrpppppp,, Alhamdulillah 
:)

:: The Windmill station ::

 16 December 2011










ada orang nak makan windmill today,,, gi berempat,,,  amek set lunch,,, 1 set luper la plak,, hadooiii,,, if tak silap,, dalam rm7.90 skali ngan air 
:)

Wednesday, December 21, 2011

:: Pink-Day ::


14 December 2011
harus amek peluang yang memberikan diskaun pada wang anda,,,,
heheheehe
ape lagi,,
sile ingat,, ari rabu,, kalau ada barang berwarna pink,,
jom ke baskin robin
:)


:: Puan Leha ::



Phewwiiiittt,,,,, ada orang tu baru kawen,,, pastu susah2 jer datang bilik nak bagi door-gift,, hehe,, thanks leha :)

Monday, December 12, 2011

:: Hari Raja Aini DiSanding-kan ::

10 December 2011
Saturday
Dewan Guthrie, Bukit Jelutong


Saper kawen???? "kembar" kite,,,, hehehe,,, mek ni ;p


Gerak dari kajang,,, pastu tros tembak seksyen 7 shah alam... pastu amek fara,, then jumpa aini ngan aswad kat giant,, dari sana kitorang g 1 kete jer,, senang,,, sampai dewan dalam kol 1 petang,,, orait sangat la tu,, pengantin pon ngah mekap,,, boleh la kitorang melantak dulu ;p


hoyea,, pengantin da sampai,, hehehehehe
biasenyer pengantin masuk dewan tros sanding kan,,, dorang tak,, dorang makan dulu,, hehehee,, kang lapor plak,, dah la dua2 pon kurus 
;p
sementara tunggu pengantin makan,,, kitorang syok sendirik kat luar dewan,,,,
errkkssss,,,,
macam biasa la kan
;p
masuk2 jer,,,, dorang baru nak potong kek,, hehehe,,  seb bek on time
;p
ada satoo jer gambar ramai2 atas pelamin,,,, ni pon amek dari fesbuk yang aidah tag,,,, hehehee,,,,

mek,,,, kamoo semakin kurus,,, hehehehee,,,,,

::CS771::


Balik dari kenduri,, ajak farah g fac,,, sebab yana cakap tesis kitorang dipamerkan,,, hehehehe,,, pastu biler nak on da way lalu depan bilik dato tu,,, pintu bilik Dr Yap terbukak,,, hehehe,,, dapat jugak jumpa dengan lecturer feveret! alhamdulillah :) borak2 kejap ngan Dr Yap,,, tak dapat nak lama sebab Dr ada kelas jap lagi,,,, pastu harus la kan bergambor :)




Pastu teman fara nak beli tiket balik pahang,,,, then da alang2 ader kat shah alam,, ajak fara g butik radiusite,,, hehe,, saje2 nak singgah2 kot2 inner neck yang sedap tu ader,, tapi,,,, da sold out plak,, oh ya,, time kitorang pergi,, ika radiusite ngan hubby die pon ader kat butik tu,, kecik jer rupenyer ika ni,, comel :)

(gambar ni amek from fesbuk radiusite)



Then lepas anta fara balik,,, tembak balik kajang,,, hujan lebat sangat2 okay petang tu,, sampai tak nampak jalan,,, ngantok2 pon ader jugak,,, hehehehe,,,, balik kang nak g umah aby,, melawat orang baru lepas operate,, hehehee,,, tapi kitorang tak gtau pon,, maen redah jer serbu
:)

sampai2 umah,,, letih plak,, dapat la lelap mata 15minit,, seb bek si konah mesej aku,, kalo tak,, kompem terlajak tido,,, dengan tak sempat nak cuci muker,, tros jer tukar baju,,, siap2 coz masam nak amek sudah,,,, dah nak sampai umah,,,,
hehehe,,,, gasak ler
;p


selesai melawat "bibik aby" kitorang lepak2 minum2 kat aiza,,, 
;p
girliiiieeeee talkkkkkkkk
haruslaaaa lama kan,,,
syokkkkk,,,,
best best best,,,,
heheeheheee...
dah 2 minggu aku tak balik kajang,, biler balik pastu dapat beborak ngan dorang ni,,,, peehh,,,, banyak citer stori mori,, hehehe,,,
bestnyer ader orang tu family boifren da datang umah....
;p
pastu aku pon best jugak,,, hehehehe... dapat membebel2 meluah rase kat dorang,,,, hahahaha,,, ngek tol korang ni gelak2 kan aku,, tapi takpe,, aku sangattttt legaaaaaaaaaaaaaaaaa,,, hehehe,,, thanks sudi mendengar! kat melaka aku macam takde sape nak kongsi share,, sudahnya nanges sorang2 dalam bili,,,, teeettttttttttttttttttttttttttttttt.....
;p
tu la ain,,, sape soh ko sebut nama dulu,, kan aku dah bercerita,,, kalo tak,, kompem aku simpan sorang2
;p
by the way,, thanks korang!
btol kata ko konah,,, setiap bulan memang kena gather together!
:)



Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails