Monday, October 4, 2010

:: Selamat Hari Lahir Saya ::



Alhamdulillah~~~
Syukur Ya Allah,,
kerana memberikan peluang merasai nikmat hidup di dunia ini,,,
Terima kasih atas segalanya selama 23 tahun ini
=)
semoga perjalanan yang akan terus dilalui ini mendapat keberkatanmu Ya Allah
=)





selamat hari lahir kepada aku
hehe
hari dimulakan dengan rutin harian biasa
then disambung pulak dengan assignment data mining yang kena submit arini


*fikir*
*fikir*
*fikir*


ape plan arini ek?
hehehe...

dah ada dalam kepala otak ni
cuma tak sure lagi nak buat ke tak
=p


petang lepas zohor tu g men-treat-kan diri sendiri kejap
*wink wink*


malamnya,,,
lepas kelas data mining~~~
okeh~~
kompem!
jom!
hehehehe


jarum jam dah pukul 10 malam
gasak la,,,
nak jugak
hehe


akhirnya,, sampai jugak,,
si hitam aku betul2 park depan kedai tu
tapi,,,
dorang dah kemas2
=(
tapi,,, xpela,,,
try nasib


Aku = Bang,, leh order lagi tak???
Orang kedai = kalau take away boleh lagi


*Yes!*
hehe


nak ni,,
=)



then perjalan diteruskan,,,
pastu nampak port ni cam bes je,,
park kete,,,
proceed~


korang layankan je la ek
hehe
=)

bes gak lepak sorang2 layan jiwa
hehe
*********************







suke suke suke
=)
thanks fara-lin
suka si gebu riben pink ni
hehe
suke kad tu sebab ade butterfly comel2 tu
=)
hehehe
*happy*

=)



kepada korang semua yang wish besday kat fon,,, fesbuk,,, face to face,,,
thanks bebanyak tau
hehehe
=)
love u all
=)



salam~




Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails