Monday, September 27, 2010

::Ahad::



Entri kali ni pasal aktiviti ari ahad plak
=)



*Wedding Wan*



gambar pengantin lupe lak nak amek
hehe
lokasi:sobolah umah den yo
=p
"musuh" time kecik2 dulu,,
dah besar da dorang ni
=p




*Umah Amad*


amad a.k.a. tuan tanah adalah yang berbaju itam
=)





*Umah Mak Su*




kesian budak kecik ni,,,,
ilmu baru yang beliau baru terima pada hari ini adalah
"bangang kau~~~"
pakcik aja
=p

serabai dah nengok-nyer neng
=p
banduan baru terlepas
=p
lagi lah serabai
=p

Sunday, September 26, 2010

:: Sabtu ::



Salam,,,
morning kawan2,,
kita mulakan dengan aktiviti open house pada sabtu lepas
=)
memandang kelas abes kol 3 petang,,,
dan hujan turun dengan lebatnya,,,
nak dekat kol 5 baru sampai umah,,,
so,,
lewat sket nak start aktiviti mentekedarah ni
=p
mula-mula,,,



*Umah Kak Mas*


~RA sengal~
tak leh blah aku tengok gambar ni
=p
zati nyer keje
=p
meng-set kamera
=p
::team anak dara + mak dara + bini orang::
=p
:tadaaaa~~~::
=)
singgah maghrib kat masjid ukm jap...
sempat lagi bergambo~~~
=p





*Umah Yana*


pose ngan adik bradik ain jap,,,
aqil takde
wokey,, korang teroskan yer,,
den nak mlantak jap
=p
ain bobo
=p
yana masam
lalalalala~~~



*Umah Noli*


dah macam kat kedai makan dah bak kata mak noli
hehe
sesi penjualan perfume
=p


jom balik~~
hehe
sebelum tu,,
transfer dulu gambar,,,
(korang nampak tak NETBOOK BARU yana,, merah u ollsss =p )
kalo dari ain nyer kamera,,
mmg berzaman la nak tunggu beliau upload
=p



:: Hamba Allah yang Mulia ::

Salam
Korang,,,
tengokla jap video ni,,,
tak lama pon,,
size die pon tak besar
=)


::Dalam Kelas::



lama rasanya tidak meng-hupdate belog ini,,
jom tengok aktiviti dalam kelas
=p
terbaaeekkk
=)


kat bawah ni time presentation data mining,,,
group fara-lin
hehe
aku geng ngan aini raja
=p

ni lah contoh student yang kena denda berdiri atas meja
=p
pembawa virus terhebat
=p
tips menjadi genius
=p



korang layankan aje la yer
hehe


Wednesday, September 15, 2010

:: ICE RooM ::

takde keje cari keje
so,,
jenjalan carik makan
lepak kat ice room
=)

mango pomelo
chi bologness spaghetti
kuah melimpah ruah
sedap!
=)
Spaghetti Black Pepper Chicken

Tuesday, September 14, 2010

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails