Tuesday, May 25, 2010

::Saya Seorang Driver::

.
.
salam 1 malaysia
hehe
sebagai seorang pemandu yang berhemah,,,
kita perlulah membuat aktiviti2 yang berfaedah sewaktu sedang menunggu manusia yang ingin dibawa pulang...
ini antara kejadah-nyer
=p
panjangkan tangan anda untuk aktiviti regangan
=p

ini adalah figura apabila tidak sempat memakai selendang dengan sebaiknya
mengapa??

si gemok sudah menelefon =p kekurangan senyuman yang lebar

=p mole

=)

lutut juga harus dinaikkan bagi mengelakkan sebarang keKEJANGan
=p
bermain "cak-cak" dengan stereng bagi mengisi masa
=p
besarkan mata untuk penglihatan yang lebih jelas
=p
gunakan segala props yang ada ya kawan-kawan
=p
eh eh,, brader polis pon ader???
snaaapp!!
hehe
yeah~~
itu dia si pengawas sudah mahu melintas dengan bantuan pak cik itu,,,
masa untuk pulang
=)
.
.
.
Wrap~~~~
hehe

::Bila Bosan Melanda::

.
.
oleh kerana tidak dapat menanggung kebuhsanan duduk melangok di rumah
(ewah ewah.. =p )
i've decided nak ajak mak n ayum men bowling,,,
mak maen???
aah,, aku paksa =p
ayum???
tak perlu dipaksa =p
kek mano???
dokek yo,,warta!
hehehe,,
tempat nye not bad la
takdela 5stars,,,
tapi berbaloi ngan duit yang korang laburkan,,,
murah lak tu
=)
jooommm laayyaannnn
weee~~~~

before main,,,tgk rate dulu

yess!! ada rate ntok student,,,hehe
berdebar ni,,,1st time main =p yeeaahhh~~~ itu dia! hehe
riak wajah seorang PENGALAH =P
.

.

.

lepas main,,,

joommm makan

=)singgah kedai baru ni jap

=)
sila tulis sendiri order anda ya
=)
naan roti with curry chicken
(sebenarnye penuh pinggan roti ni tapi dah dilahap dulu,, lupa nak snap =p )
yang ni ala2 papa roti,,
sedap
=)
tengok ni!!!
nampak sangat kedai baru,,
hehehe
panas lagi ni der!
=)
joomm terai
=p

Sunday, May 23, 2010

::Kebahagiaan Dalam Perpisahan::

hehe,, pinjam tajuk lagu shahir kejap
=p
.
.
.
ni aku petik daripada status membe kepada membe kat fb
.
.
.
"Pernah tak korang suka pada seseorang tu, sedangkan korang tahu yang dia dah berpunya, dan korang tahu yang cinta itu tak akan berbalas. Namun, korang tetap menyukai dia.
Pernah tak korang rasa yang korang sanggup buat apa2 pun untuk seseorang yang korang suka, sedangkan korang tahu yang dia tak pernah perasan dan pedulikan ataupun dia tahu dan peduli,,, tapi dia tetap melangkah berlalu pergi"
.
.
.
korang pernah alami menda ni ker weh???

::aku & emosi::

.
sory,,,
entri kali ni sebenarnyer backdated sket,,
baru nak menulis arini
.
.
.
berdasarkan pengalaman seorang rakan
.
.
.
geram pon ader kat pak2 adam ni,,,
da tau ader gf
tp stil nak bg harapan kat pompuan laen
pastu bile si pompuan da mula rase suke,,,
bley lak buat tahi,,
ape,, korang igt nak testing power ek??
nak tgk saham tinggi ke tak ek???
pooddaahhhh~~~
jongos tol~~
.
.
maaf,,,
entry kali ini agak beremosi,,,
penangan kebahagiaan dalam perpisahan kot
=p

::Wherever You Will Go::

suke gilak lagu ni since dulu2,,,

layaannn~~

=)

::CongRats MaRiAm!!! =) SuRpriSe:: hehe

Date :: 22 May 2010
Venue :: DSB
Agenda :: Konvo Mariam =)

lepak port baek punye,,
dapat aura aircond
hehehe
kad ntok mariam
=)
ain buat muke
heheheh
masuk utan kejap
=p
~hari graduasi beliau~
fren 4eva
(^-^)
sempat lagi~~
weeee~~~
:)
::Geng Bas Sekolah::

piza hut @ SACC
=p
makcik2 berdua ni silap tempat
baju tak kena
=p
kelepek~~
=p
????
=p
.
.
.
SKRIP :: =p
.
hehe,,,
dpt gak surprisekan mariam time konvo die
kononnyer aku tunggu die sorg kat lua dewan...
padahal,,
amek ko,,,
ader beliau beliau yg laen
hehehe
congrats mariam!!
.
.
.
nanti gmbr studio tu nak soft copy die ek
hehehehee
.
.
.
nway,,
tengs kepada kamu yang memberi info
(u noe who u r =p )
sangat2 berguna info tersebut
hehe
.
.
.
lepas abes ptg tu,,
ayah mariam ajak makan piza,,
kitorang sebenarnyer segan,,
coz time tu ntok awk spend ngn family
tp bile awk da ckp wajib,,,
jooomm je la
hehehehe
masyeh yer sgt =)
dpt mkn free
hehehe
.
.
.
lepas makan,,,
g i-city
cian ain nak g,,,
so,,
bete tunaikan hasrat die
hehe
nak g punyela payah
berpusing2 nak cari parking
pastu bile da sampai,,
kamera tinggal dalam kete
:(
hasilnyer,,,
gambar tak menarik,,
amek sket je time malam
:(
xpela,,
maybe next time
=)
.
.
.
pape pon,, congrats shahir jadi juara AF!!!
kui kui,,,
hehehe
laayyaannn~~

Friday, May 21, 2010

::Bapak Ayam + Mak Ayam::

.
.
memperkenalkan,,,,
bapak dan ibu ayam yang berjaya menjadi kaya hasil daripada jualan mereka
=p
hehehe
.
.
.
yupz,, dulu time kat sabah mmg ader bela ayam,,,
hehe,,
eh, eh,,
tikus pon ader gak,,,
siap bg makan jagung lagi kat depan lubang umah dorg
=p
bakal pemain bola sepak dan bola tampar Kampung Pisang
=p
.
.
botol susu memang tak tinggal hokkay
=p
menjeling menjeling ku bertentang,,,
mata kita sama memandang,,,
ewah,,,
sambung2
hehe
tak reti maen golf,,
amek gmbr kat padang pon jadi la
=)
buai~~
buai laju laju~~~
sampai ....
errr,,,,
sampaiii,,
sampai ko punye suke la kat mana2 pon
=p
hehe~
=p

Thursday, May 20, 2010

::aku LELAKI???::

.
.
.
hokkay hokkay,,
meh nak citer,,
hehe,,
aritu aku ade jadi "model" kejap ntok promote beg kat bawah ni,,,
(model la sangat! haha)
bley plak ade org ni komen tanye laki ke pompuan...
hahah,,
lawak dowh,,
bukan nye tanye nak beli,,,,
.
.
.
(dalam hati: aku nampak cam jantan ek dari blakang??? eh,, tepi???,,,huurrmmmmm)
fikir,,,, fikir,,,,
hahaha!!
eh eh,, tangan licin je tu takde bulu pon org tanye laki ke pompuan???
haaiishhh
haha!
gelak lagi



p/s: abaikan baju cam sakai tu,,,
sebetulnya aku baru je bangun tidur,,,
then dikerah oleh si masam ntok amek gambar,,
gasak kau!
haha

Wednesday, May 19, 2010

::GeMs + PeRtaMbaHaN iSi ::

waaaaaaaaaa,,,,
waaaaa lagi
lagi waaaaaaaaa lagi,,,
sob sob
dah brape org dah tego ni weh
aku dah berisi
siap bg suggestion soh jog
hehehehe,,,
skg mmg malas gile nak work out
if mlm tu niat nak jog,,
alamatnyer sok pagi tu jog atas katil
=p
alahai,,
camno den nak buek ni ha
takpola,,
nanti den cubo exercise yo cik lijah,,cik gayah,,, cik senah sekelian
hehehehe,,
jom jom jom
=)
.
.
.
mekaseh atas ke-concern-an anda2 semua
=)

Tuesday, May 18, 2010

::entah::

ari sabtu mana sama ngan ari ahad
aku sabtu
ko ahad
ber-pangkat mana sama ngan takde pangkat
itam tak sama dengan putih
cekak tak sama ngn ...
perenang tak sama ngan pe-lemas
gemok tak sama dengan kurus
tinggi tak sama dengan rendah
rabun tak sama dengan celik
kaki =
1=1
ismi = ismi = 1
gelas tak sama dengan cawan
.
.
.
ish ish, ape ntah yg ko merepek ni
abaikan~

Monday, May 17, 2010

::ZuRiTa's WeD:: (month back)

DATE :: 3 APRIL 2010
VENUE :: DEWAN KAT PUTRAJAYA,,, (presint bape tak ingat, hehe)

amek ko,,

ramai kan??
hehhee,,,
kire mcm reunion la
:)
ain tersepit kat tgh2 hehe
kami~
=)
sopan sikit~
sikit jer
hehe
tadaaa~~~
.
.
.
moge berbahgia ke akhir hayat ita =)

Sunday, May 16, 2010

::FadZLiah's WeD::

::DATE = 15 MAY 2010
::VENUE = DEWAN MPKj

aku::nadi::meen
lama gile ok tak jmp meen
ngn nina sartika
ini olang pon sudah lama gilak tidak ketemu~
selamba~~
macam pelamin ko je ek =p
first time lagi tinggi dari aku
hak hak tui =p
tokey bisnes baru
hehe
::tokey baju::pe-futsal::aku::
weeeeeeeeeeee~~~~
lagi dan lagi
=p
pengantinnyer
hehehe
tgk 3 org kat tepi tu,,
masuk jugak
hehe
nurliyana pengawas (bakal doc ni ;) ngn ain kudus
hehehee

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails