Thursday, April 29, 2010

♥ ♥ ♥::CERiTA 1 SEM::♥ ♥ ♥ [part I]

mari memulakan cerita :)

pasal sem 1 master aku
amek sains kuantitatif


siyes ckp la,,
mula2 mmg x suke uitm
(kena banned tak ek ckp camni?? hehe)
(tak kot sbb aku kata mula-mula = 1st impression =p)


lagi2 yg kat bandar ni ha
myb dah terbiasa ngn hulu kot tpt2 yg aku stadi b4 diz,,,
matrik melaka
uum (jao nun ke utara)
shah alam ni plak aku rase byk sgt tpt2 yg leh enjoy2,,
U yg byk bangunan
tu yg aku leh simpulkan
dulu asek pandang benda hijau2 je,,
hohoho


bole ke ek aku stadi?
lagi plak dok umah,,
x dok kolej,,
mcm2 dugaan ader,,,
katil ader
tv ader
astro ader
kete ader
mcm2 ader,,,
takut xleh nak stadi jer =p
enjoy lebey~

dok umah, aku bukan reti nak stadi =p
bek tgk tv hehe


masuk kelas,,
ok gak,,
clasmate sume ok2,,,
tp ade la yg aku rase mcm berlagak, gedik2, cover2, prasan bagos~~
tp da akhir2 sem,,
bile dah kenal,,
dorang tu hokkay je sebenarnyer :)
::don't judge a book by its cover =p ::


asgmt ok gak,,
alhamdulillah
dpt group yg ok
tp tes aku cam hampeh je rasa
markah sume cam cipan
padan muke aku
sape soh x stadi
huhu
(pk pk mcm nak cari umah sewa,, tp tgk dulu kot~)



pasal diskasyen,,,
time nak final,,
baru la aku join dorang stadi sama2,,,
alhamdulillah,,,
dapat gak manfaat :)
sape x faham,,
mmg akan diajar :)
tp kdg2 aku ade bengang gak if diskasyen yg sangat membuang masa n duit aku,,
keje x jalan pon
tolongla hargai duit n masa perjalanan aku tiap kali nak ke shah alam
aku bukan org kaya pon
duit minyak, duit tol aku x penah pon nak berkira,,,
kena gerak awal dari umah pon aku x berkira,,
tapi,,
takpela,,,

hurm,, tu jela kot nak cite stakat ni,,
kang aku ke laut lak cite panjang2,,,

:)



::KERJA-KERJA PEMBERSIHAN::

kerja-kerja pembersihan sedang dijalankan =p

Tuesday, April 6, 2010

~BERHABUK~

WAaaaa,,
sangat2 la berhabuk ini belog,,
lama sudah tak update,,
nanti2 la ek,,
nanti aku vacum balik,,
mop balik,,,
cuci balik
huhuhu
~diam tak diam sudah mahu final sudah~

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails