Thursday, March 25, 2010

~GenG RA sEnGaL kEmBaLi bERsAmA~ :)

at last~
dapat gak kami berjumpa..
even kejap jer,,
tp enjoy,,
hehe,,
tp nazar aku x dpt ditunaikan hari tu,,
kena cari laen masa blk,, hehe
bersama pengiring2 bowling
yang baju putih tu,,, "tak nak tak nak tak nak"
las2 zati yg terlebey sudahh
excited
hehe,,
aku tak terkejut kalo pasni ko yg ajak men boling =p
yezza~
paling suke gambar ni,,
tau2 jela kan kat mana =p

Friday, March 19, 2010

~ sELaMat tiNgGaL "P",,, hehehhee

fuuhh~~~
terasa agak lama nak tgu 2 tahun,,
hehehe,,
tapi nak g renew ni pon ade hal,,
kena dtg 2x sbb yg 1st aku dtg,,,
tak bawak gambar,,,
adooiiyyaaiii~~~
haha
lama punyer,,,
alamat pon changlun,, haha
kolej eon,,
ngeng tol org yg key in data aku tu,,
jpj bangi~
tunggu,, tunggu,,
peneman 1~
peneman 2~
hoyea~~
dah siap,, hehehe,,
no more "P"
setelah 4x terima saman,,,
hahaha

~ gAtHeR kEciL2An~

akhirnya,,,
setelah beberapa kali plan,,,
plan las minit gak yg ktrg jadi ketemu,,
haha,,
tp,, stil x cukup korum :(
2 r missing,,
hehe,,
xpe2,,
maybe next time
venue: bangi kopitiam
mereka sangat kurus~
keTEMBAMan kami terserlah~
ain yusof~
lihat lengan beliau~
gara2 nak kawen + letih bekerja,,,
juga sudah kurus...
mariam farida~
liyana azman~
cetul cinoz
sebelum blah~

besh jumpa kali ni,,,
even sekejap,,
sbb soknyer ade yg kena keje,,,
ade yg kena stadi sbb mau exam,,
tapi,,,
tetap syokkkk,,,
byk menda leh borak,,,
hehehhe,,
kesimpulan nyer: kalo mau kawen,,,
booking dewan cepat2,,,
stand by duit dari skg,,,
hohoho~
jgn terlalu enjoy~
stadi stadi dan stadi
:)

Sunday, March 14, 2010

~WeDdiNg CiK tUn~

from shah alam to kajang to taman tenaga to tesco kajang to restoren jejantas sungai buloh to slim river to damansara to tesco kajang to taman tenaga...
--------------------------------------------------------------------------------

hehehehe,,,
lepas cls,,
blk umah jap tuka baju,,,
then tros wedding cik tun :)
even ramai team gayong yg x pat dtg,,
xpela,,,
kami wakilkan :)
ktrg sampai pon da lewat sbb pg tu ramai yg ade hal..
tp ok gak,,
dpt melantak kat meja pengantin
dpt amek gmbr byk2 kat pelamin,, hehehe
dpt goodies bag lebih :)
anyway,,
CONGRATS CIK TUN
MOGA KEKAL BERBAHGIA KE AKHIR HAYAT :)
AMIN,,,


dalam kete ngah tgu yed...
dpn pintu umah ciktun,, hehe
wakil2 laki yg dpt dtg
wakil kaum hawa :)
tadaaaa~~ :)

~ ThE REVeaL ~

sempat lg dorg ni rakam time2 ngah exsiden,,
ish ish,,
bebudak,, bebudak~
video

Thursday, March 11, 2010

~ saMaN pak sEmAn + HaNnA mOtaNa~

waaaaaaaaaaaaaa,,,,,
tatau la nape..
aku ni asek kena saman jer,,,
ptg td kena saman parking,,
sebab???
aku terlupa nak bayar,,,
huhuhu
terlupe nak g mesin tiket parking tu,,
selamba baboon btol...
padan muka~
seb bek kena byr rm15 je pas g MPKj

tapi,, xpela.. ade hikmahnyer kot,,,
si qayyum ni tetibe lak kena g mel pos kat selaman
ade bungkusan,,
rupenyer die menang ape contest ape ntah
dari disney channel astro tuh..
tp.. adiah ni cam seswai ntok gegurl jer,,,
xpela,,,
rezeki,,,
alhamdulillah :)

bungkusan udara ni dr s'pore
ucapan tahniah~
besh woooo~~
prasan tak??
6 tahun ke atas
haha
tadaaa~~~
hehe,,
sempat aku main menda alah ni,,,
bes gak karok~
hehe
layaann~~

Tuesday, March 9, 2010

~ BekFeS @ McD ~

memandangkan skg ni kat umah mcm xde org sgt,,,
2 org dah jao,,,
kalo pg2,,
tinggal aku ngn mak jer,,,
so,, pg td ajak mak g bekfes kt mc d,,,
alang2 2 org jer kan,,,
sng sket,,,
ala,, tu pon sbb ader kupon,,,
kalo x,, jgn arap le aku nak kua duit semata2 nk bekfes kat mc d...
if xde kupon,, 2 org mkn dah nak dekat rm20,,,
ish,,
bek bli mc value lunch jer,,,
hehehe,,,
-------------------------------------------------------------------
anyway,,,
mmg sedap menu bekfes ni,,,
sampaikan time lunch aku mkn 2 sudu je nasi
haha
kenyang beb...
-------------------------------------------------------------------
tp masalahnyer mata aku ni dr pg td tak ngntok2
penangan kafein dlm kopi die kot~
hoho~

~ melawat MELAKA beRerti melawat MALAYSIA ~ ::WATAK2::


:: cetul^lala
:: pemandu utama
:: giler kamera
:: tatau malu nk tanya org,, haha
:: buat2 berani padahal penakut time black out mlm 1st kt hotel,,,
:: berusaha nak tepon pihak hotel nak mengadu,, tup tup,, dah ada lektrik
:: tak reti dok diam
:: mulut tak reti senyap
:: suke TERjerit kalo yana masam yg bawak kete
:: pelajar sepenuh masa
:: pekerjaan tetap: menjadi driver adik beliau
:: kalo bawak kereta tak reti nak bawak slow,, aku pon tak paham kenapa.. ish ish

:: yana masam
:: sangat masam
:: amek gmbr pon masam
:: pemandu kedua
:: penakut pabila black-out,, sampaikan nak balik umah mlm tu jugak,, haaiisshh~
:: giler dgn hamster semasa di jonker walk
:: pemilik seliper yg aku mau jugak,, tp takde saiz,, ish ish,, sampai skg terkenang2 :(
:: pembunuh haiwan bersiri
:: student praktikal di ukm pakarunding
:: gaya pemakaian tudung semakin meningkat kalo nak dibandingkan semasa di bangku sekolah : FORM 1..... ahaks~

:: hanis manis
:: kakak kepada nani
:: sangat gayat pada ketinggian
:: pemborong pada percutian kali ini
:: asek senyum
:: maintain jer time black out
:: penaja dinner malam pertama :)
:: bercuti untuk melepaskan tensen di pejabat
:: hobi : berenang
:: pekerjaan: salah seorang pengintip di JPM
:: awet muda sbb org salah anggap beliau adek nani
:: nani sharpener
:: suka menahan kentut
:: org paling byk mencarut,, haha
:: menendang beta byk kali,,, haha
:: amat bengang,, sbb 2x org ckp beliau kakak kepada hanis manis
:: kurang bernasib baik sepanjang lawatan
:: sekali pabila terkena kejutan elektrik di jonker walk,,, haha!
:: kali kedua pabila black out kat hotel sebaik sahaja masuk toilet,, haha,, lg kesian
:: kali ketiga terkejut dgn bunyi hon yg sgt garang oleh tukang bawak beca,, hehe
:: org yg plg lbt bgn tido di hari kedua =p
:: membebel pasal tekanan kerja di opis semasa dalam perjalanan ke tempat tujuan,,, hehe
:: pekerjaan: belum dilantik menjadi RA mana2 projek,, tetapi secara tidak rasmi menjadi RA ntok semua projek sosial

~ melawat MELAKA bererti melawat MALAYSIA ~ ::DAY 1::

meneliti peta,,,
las2,, ikot kepala ktrg je nak jln ke mana,,
peta x fhm,
haha
jumpe gak hotel,,
rate sgt mura
rm90 semalam
1 katil queen, 1 single,,,
then ktrg rapatkan je katil,,
mmg selesa la jugak :)
lepas check in,, parking kat sini,,
bermulalah travel kitorang
pose jgn x pose :)
jom tgk sunset :)
kincir angin ke air ntah,, lupe~ haha

sangat2 menyelerakan makan mlm kami,,,
thanx cik manis sbb belanja ktrg :)

slluuurrrpppppp :)

hantu~
haha,, ngah btolkan tudung pon sempat... weeeee~~
kami mmg pelahap~~ hehe
tiket river cruise...
rm10 :)
pemandangan sepanjang dalam cruise..
cruise la sangat~ haha
dalam river cruise :)

LOST~
jonker walk
tgk la tu,,,
sape la yg plg byk borong,,
hehe
dorang ni ngah intebiu uncle yg wat key chain nama tu,,,
sory,
no diskaun~
haha~
mmg tak menyempat tol tgh2 org ramai,,
hehe~
tadaaaaa~~~
b4 balik lepas jenjalan kat jonker walk

Jom Klik =)

Related Posts with Thumbnails